Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Εγκριση στην συγχώνευση του ομίλου Marfin

Tα ενημερωτικά δελτία της Comm Group A.E. για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών ”Maritime & Financial Investments A.E. Συμμετοχών” και ”Marfin Classic A.E.E.X.” ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ: Εγκριση στην συγχώνευση του ομίλου Marfin
Tα ενημερωτικά δελτία της Comm Group A.E. για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών ”Maritime & Financial Investments A.E. Συμμετοχών” και ”Marfin Classic A.E.E.X. ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρίαση το δ.σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Επίσης ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της Ντεσπέκ A.E. Συμμετοχών Τεχνολογίαςνυν ”Intersonic A.Β.Ε.E.” για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”Intersonic Α.Β.Ε.Ε.”.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ενημερωτικό δελτίο η εταιρία ”Comm Group A.E.” προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 186.076.540 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 2,00 ευρώ εκ των οποίων 14.134.838 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές θα λάβουν οι μέτοχοι της απορροφώσας ”Comm Group A.E.” (1 παλαιά μετοχή θα ανταλλαγεί 1,0471804076 νέες μετοχές) σε αντικατάσταση των 13.497.997 παλαιών κοινών ονομαστικών μετοχών, 86.374.407 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές θα λάβουν οι μέτοχοι της απορροφώμενης ”Maritime & Financial Investments A.E. Συμμετοχών” (1 παλαιά μετοχή θα ανταλλάσσεται με 6,2250905122 νέες μετοχές), 85.567.295 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές θα λάβουν οι μέτοχοι της απορροφώμενης ”Marfin Classic A.E.E.X.” (1 παλαιά μετοχή θα ανταλλάσσεται με 0,9271782033 νέες μετοχές).

Επίσης, η εταιρία ”Ντεσπέκ Α.Ε. Συμμετοχών Τεχνολογίας” νυν ”Intersonic A.Β.Ε.E.” προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 16.282.430 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας ευρώ 0,30 τις οποίες θα λάβουν οι μέτοχοι (πλην μετόχου Ντεσπέκ A.E. Συμμετοχών Τεχνολογίας) της απορροφώμενης ”Intersonic Α.Β.Ε.Ε.” (1 παλαιά μετοχή θα ανταλλαγεί με 16,0839540075 νέες μετοχές).

Οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρίας ”Ντεσπέκ Α.Ε. Συμμετοχών Τεχνολογίας” θα διατηρήσουν τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν (32.577.900 κοινές ονομαστικές μετοχές) με την ίδια ονομαστική αξία ευρώ 0,30.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 9.400.000 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”Ελινόιλ Ελληνική Εταιρία Πετρελαίων ΑΕ” στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 21.700.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Ιντραμέτ Μεταλλικές & Ηλεκτρομηχανικές Κατασκευές ΑΕ” στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 6.104.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρείας ”Λάμψα Α.Ε. Ελληνικών Ξενοδοχείων”.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.607.927 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Iντρακόμ Α.Ε” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 506.750 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Πουλιάδης & Συνεργάτες Α.Ε.Β.Ε.” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρίας και

* την εισαγωγή τίτλων Ελληνικού Δημοσίου

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση για την ακύρωση και διαγραφή 311.010 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Ιασώ Α.Ε.”.

Επίσης το Δ.Σ. του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ”Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε.” ως Ειδικό Διαπραγματευτή στην ΝΕΧΑ και καθόρισε την 4/3/2004 ως ημερομηνία έναρξης ειδικής διαπραγμάτευσης επί των κοινών μετοχών της εισηγμένης εταιρείας ”Ανεκ Α.Ε.” με Ειδικό Διαπραγματευτή την ”Artion AXEΠEY”

Επίσης, το ΔΣ του Χ.Α στη σημερινή του συνεδρίαση διαπίστωσε την επίτευξη επαρκούς διασποράς των μετοχών της εταιρίας ”Ελβιεμέκ Ελληνική Βιομηχανία Εκρηκτικών & Πυρομαχικών ΑΕ”, που απαιτείται για την έναρξη επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών της.



Στις 18/12/03, εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της εταιρίας για την επαναδιαπραγμάτευση και την εισαγωγή στο Χ.Α. του συνόλου των μετοχών της.

Σύμφωνα με την απόφαση 12/191/30-5-2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς οι μετοχές της ως άνω εταιρίας θα ενταχθούν για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός στην ειδική κατηγορία διαπραγμάτευσης ”υπό επιτήρηση” . Η διαπραγμάτευσή τους θα γίνεται με την διαδικασία των call auctions.

Σημειώνεται ότι δεν θα ισχύσει ανώτατο /κατώτατο όριο διακύμανσης τιμής κατά τις τρεις (3) πρώτες ημέρες επαναδιαπραγμάτευσης.

Η τιμή έναρξης επαναδιαπραγμάτευσης θα ανακοινωθεί από τον Ανάδοχο Τράπεζα Πειραιώς τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη επαναδιαπραγμάτευσης.

Η ακριβής ημερομηνία δημοσίευσης του ενημερωτικού δελτίου και της έναρξης επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας, θα καθορισθεί με νεώτερη ανακοίνωση της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v