Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε καθεστώς επιτήρησης η μετοχή της Microland

Σε καθεστώς επιτήρησης έθεσε τη μετοχή της Microland το δ.σ. του Χρηματιστηρίου που συνεδρίασε πριν από λίγο. Επίσης η διοίκηση του Χρηματιστηρίου αποφάσισε να εισάγει στην κατηγορία ”χαμηλής παραγωγικής δραστηριότητας” τις μετοχές των εταιριών Λανακάμ και Ιπποτούρ.

Σε καθεστώς επιτήρησης η μετοχή της Microland
Σε καθεστώς επιτήρησης έθεσε τη μετοχή της Microland το δ.σ. του Χρηματιστηρίου που συνεδρίασε πριν από λίγο.

Επίσης, η διοίκηση του Χρηματιστηρίου αποφάσισε να εισάγει στην κατηγορία ”χαμηλής παραγωγικής δραστηριότητας” τις μετοχές των εταιριών Λανακάμ και Ιπποτούρ, διότι παρουσιάζουν κύκλο εργασιών μικρότερο των 3 εκατ. ευρώ.

Η απόφαση για την Microland στηρίζεται στο γεγονός, όπως αναφέρει η απόφαση, ότι παρουσιάζει ζημιογόνα αποτελέσματα για 3 συνεχείς χρήσεις, χωρίς ενδείξεις για σημαντική μείωση ζημιών και για ανάκαμψη της κερδοφορίας.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α. και φέτος αποφάσισε να συνεχίσει την πολιτική που εφήρμοσε από την περσινή χρήση, βάσει της οποίας εξαιρούνται της αξιολόγησης οι ξενοδοχειακές μονάδες που για λόγους ανακαίνισης έχουν μειωμένη λειτουργία κατά τη διάρκεια των υπό αξιολόγηση ετών.

Παράληλα, το δ.σ. του ΧΑ αποφάσισε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση δικαιωμάτων προαίρεσης επι της ισοτιμίας ευρω/δολαρίου.

Αποφασίσθηκε επίσης,

* η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση 1.290 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Εγνατία Τράπεζα” που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ομολογιών

* η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 1.379.770 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη”, που προέκυψαν από αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών σε αναλογία 1,87 νέες κοινές μετοχές, για κάθε 100 παλαιές.

Το Δ.Σ. ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση για την ακύρωση και διαγραφή 101.910 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Paperpack - Τσουκαρίδης”, την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”Euromedica” από 1,02 σε 1,50 ευρώ.

Επίσης, για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας ”Comm Group” σε ”Marfin Financial Συμμετοχών” και του διακριτικού της τίτλου σε ”Marfin Group”, όπως και την ακύρωση και διαγραφή 1.379.770 ιδίων μετοχών της εταιρίας ”Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v