Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Αλλαγές σε δείκτες και κλάδους (update)

Τη διαγραφή τριών μετοχών, ήτοι Βαρβαρέσος, Alfa Alfa Energy και Medicon από τους επιμέρους δείκτες στους οποίους συμμετέχουν λόγω του γεγονότος ότι από τις 13 Απριλίου 2004 περνούν σε καθεστώς τρίωρης διαπραγμάτευσης, αποφάσισε το ΧΑ. Αλλαγές στην ταξινόμηση σε κλάδους.

ΧΑ: Αλλαγές σε δείκτες και κλάδους (update)
Τη διαγραφή τριών μετοχών, ήτοι Βαρβαρέσος, Alfa Alfa Energy και Medicon από τους επιμέρους δείκτες στους οποίους συμμετέχουν λόγω του γεγονότος ότι από τις 13 Απριλίου 2004 περνούν σε καθεστώς τρίωρης διαπραγμάτευσης, αποφάσισε το ΧΑ.

Πιο συγκεκριμένα :

* Η μετοχή Βαρβαρέσος (ΚΑ) διαγράφεται από τον Δείκτη Κλωστοϋφαντουργίας και αντικαθίσταται από τη μετοχή Μαξίμ Περτσινίδης (ΚΑ).

* Η μετοχή Medicon (ΚΟ) διαγράφεται από τον Δείκτη Χονδρικού Εμπορίου και αντικαθίσταται από τη μετοχή Ντιονίκ (ΚΟ).

* Η μετοχή Alfa Alfa Energy (ΚΑ) διαγράφεται από τον Βιομηχανικό Δείκτη και αντικαθίσταται από τη μετοχή Φιερατέξ (ΚΟ). Η μετοχή Alfa Alfa Energy (ΚΑ) διαγράφεται από τον Δείκτη Μη Μεταλλικών Ορυκτών και Τσιμέντων χωρίς την άμεση αντικατάσταση της από άλλη μετοχή.

Οι αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών θα πραγματοποιηθούν μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης της 8ης Απριλίου 2004.

Eξάλλου, η Επιτροπή Ταξινόμησης των εισηγμένων εταιριών του Χ.Α. ενέκρινε τις ακόλουθες αλλαγές οι οποίες θα ισχύουν από την Δευτέρα 19 Απριλίου 2004.

* Τεχνοδομή - μεταφέρεται από τον κλάδο των ”Κατασκευών” στο κλάδο ”Ενοικιάσεις Μεταφορικών Μέσων”.

* Ν. Λεβεντέρης – μεταφέρεται από τον κλάδο ” Μεταλλικά Προϊόντα” στο κλάδο ” Βασικά Μέταλλα”.

* Kego – μεταφέρεται από τον κλάδο ”Χονδρικό Εμπόριο” στο κλάδο ”Ζωοτροφές”.

* Περσεύς – μεταφέρεται από τον κλάδο ”Τρόφιμα” στο κλάδο ”Ζωοτροφές”.

* Intersonic – μεταφέρεται από τον κλάδο ”Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριοτήτων” στο κλάδο ”Ψηφιακά Μέσα Εγγραφής”.

* Κεραμεία Αλλατίνη - μεταφέρεται από τον κλάδο ”Σημαντικών Αλλαγών Δραστηριοτήτων” στο κλάδο ”Μη Μεταλλικά Ορυκτά και Τσιμέντα”.

Επίσης, δημιουργούνται δύο νέοι κλάδοι, με την ονομασία ”Ζωοτροφές” και ”Ψηφιακά Μέσα Εγγραφής”. Η πρώτη περιλαμβάνει δύο (2) μετοχές και η δεύτερη, μία (1) μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v