Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Αύξηση 17,5% στα κέρδη ”βλέπει” η CSFB

Την τιμή – στόχο των 10,50 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” δίνει η CSFB για τη μετοχή της Cosmote η CSFB (11/05), ενώ εκτιμά πως ο κύκλος εργασιών της εταιρίας στο α’ τρίμηνο αναμένεται να αυξηθεί κατά 15,1% με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται κατά 17,5%.

Cosmote: Αύξηση 17,5% στα κέρδη ”βλέπει” η CSFB
Την τιμή – στόχο των 10,50 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” δίνει η CSFB για τη μετοχή της Cosmote στο daily report της με ημερομηνία 11 Μαΐου 2004, όπου παραθέτει τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη πρώτου τριμήνου της εταιρίας.

Σημειώνεται πως η Cosmote ανακοινώνει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου την Πέμπτη 13 Μαΐου.

Σύμφωνα με την CSFB ο κύκλος εργασιών της Cosmote στο πρώτο τρίμηνο του 2004 αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση 15,1% διαμορφούμενος στα 342 εκατ. ευρώ.

Το ίδιο διάστημα τα EBITDA εκτιμάται πως θα αυξηθούν κατά 14,9%, στα 146 εκατ. ευρώ, με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται κατά 17,5% καθώς αναμένεται να ανέλθουν στα 63,1 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η CSFB αναφέρει πως η Cosmote αναμένεται να ανακοινώσει 73.000 νέες συνδέσεις στο τρίμηνο, από την ελληνική αγορά, διαμορφώνοντας τον συνολικό αριθμό συνδρομητών της στους 3,99 εκατ. συνδρομητές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο