Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρεις νέες εισαγωγές ενέκρινε το Δ.Σ. του ΧΑ

Πράσινο φως στην εισαγωγή των μετοχών τριών εταιριών στη Σοφοκλέους έδωσε στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Χ.Α. εγκρίνοντας τα σχετικά ενημερωτικά δελτία.

Τρεις νέες εισαγωγές ενέκρινε το Δ.Σ. του ΧΑ
Πράσινο φως στην εισαγωγή των μετοχών τριών εταιριών στη Σοφοκλέους έδωσε στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. του Χ.Α. εγκρίνοντας τα σχετικά ενημερωτικά δελτία.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της ”ΜΕΓΑΜΠΙΤ” για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου.

Η εταιρία ”ΜΕΓΑΜΠΙΤ” θα διαθέσει 787.500 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 750.000 με δημόσια εγγραφή και 37.500 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Επίσης, ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της ”MEGA PLAST” για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των μετοχών της στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά.

Η εταιρία ”MEGA PLAST” θα διαθέσει 725.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 705.000 με δημόσια εγγραφή και 20.000 με ιδιωτική τοποθέτηση

Εγρίθηκε επίσης το ενημερωτικό δελτίο της European Profiles για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των μετοχών της στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά.

H European Profiles θα διαθέσει 733.500 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 700.000 με δημόσια εγγραφή και 33.500 με ιδιωτική τοποθέτηση

Εξάλλου, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση:

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 468.700 ΕΛ.ΠΙΣ, που παριστούν μετοχές της εταιρίας ”F.H.L. MERMEREN KOMBINAT AD - PRILEP” στην Ελληνική Αγορά Αναδυομένων Κεφαλαιαγορών του Χρηματιστηρίου.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 3.125.000 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΑΒΕΤΕ” στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 12.591.490 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών της εταιρείας ”ΒΙΟΣΩΛ Α.Ε.”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 25.460 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Ο. ΔΑΡΙΓΚ & Σ.Ι.Α. Α.Β.Ν.Ε.” που προέκυψαν από μετατροπή 101 Ομολογιών από το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 220 κοινών και 120 προνομιούχων ονομαστικών μετοχών της ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” που προέκυψαν από μετατροπή ισαρίθμων ομολογιών.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 900.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 39.167.187 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 446.218 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας ”ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε.” που προέκυψαν από μετατροπή 318.727 Ομολογιών από το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο, έκδοσης 2000.

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 28.690.400 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προέκυψαν από το πρόσφατο split της μετοχής της εταιρίας ”’’Η ΕΘΝΙΚΗ’’ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ”

* την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 15.604.000 νέων δωρεάν κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.” που προκύπτουν από τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από 2,54 Ευρώ σε Ευρώ 1,27 (split).

Το Δ.Σ ενημερώθηκε κατά την σημερινή του συνεδρίαση:

* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ALPHA ΑΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Α.Ε.” από 1,50 σε 3,80 ευρώ.

* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” από 4,87 ευρώ σε 5,42 ευρώ.

* για την Αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας ”ΗΛΕΚΤΡΑ Α.Ε.Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ” σε ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ REAL ESTATE Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ”, με διακριτικό τίτλο ”ΠΕΙΡΑΙΩΣ REAL ESTATE A.Ε.”.

* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”’’Η ΕΘΝΙΚΗ’’ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ” από 2,00 ευρώ σε 2,50 ευρώ.

* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, της εταιρίας ”ΕΔΡΑΣΗ Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.” από 2,53 ευρώ σε 2,54 ευρώ.



Επίσης το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση :

Την ”AXON ΑΧΕ” ως Ειδικό Διαπραγματευτή στην Κύρια και Παράλληλη Αγορά του Χ.Α. και την εισαγωγή νέων υποκείμενων τίτλων για ΣΜΕ σε μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v