Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρία Έψιλον: Προβλέψεις Π&Κ - Proton για 9μηνο

Κατά 28,2% εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ πως θα αυξηθούν τα καθαρά κέρδη της Coca-Cola 3Ε στο εννεάμηνο του 2004, ενώ συνιστά ”overweight” για τη μετοχή της εταιρίας. Βελτίωση 7,2% στα κέρδη βλέπει για το γ’ τρίμηνο της εταιρίας η Proton.

Τρία Έψιλον: Προβλέψεις Π&Κ - Proton για 9μηνο
Αύξηση των οικονομικών της μεγεθών εκτιμούν οι Π&Κ και Proton ότι θα παρουσιάσει η Coca – Cola Τρία Έψιλον στο εννεάμηνο του 2004.

Σημειώνεται πως η ελληνική εταιρία εμφιαλώσεως θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα εννεαμήνου στις 10 Νοεμβρίου, στις 08.30 το πρωί.

Ειδικότερα, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ η οποία επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”overweight” για τη μετοχή της Coca – Cola Τρία Έψιλον εκτιμά ότι ο όγκος των πωλήσεων θα αυξηθεί κατά 4,6% στο εννεάμηνο του 2004, διαμορφούμενος στα 1,089 δισ. unit cases, με τις πωλήσεις να ενισχύονται κατά 5,3% στα 3,32 δισ. ευρώ.

Για τα EBITDA της ελληνικής εταιρίας εμφιαλώσεως, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ προβλέπει αύξηση 9,4% καθώς εκτιμά πως θα ανέλθουν στα 611,5 εκατ. ευρώ, με τα καθαρά κέρδη να παρουσιάζουν 28,2% βελτίωση, στα 170,1 εκατ. ευρώ.

Η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ συμπληρώνει πως εν μέσω ανησυχιών όσον αφορά στις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρίας, η μετοχή της Coca – Cola Τρία Έψιλον έχει υποαποδώσει κατά 4,9% σε σχέση με τον Γενικό Δείκτη από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα και διαπραγματεύεται 14,8 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2005 που αντιστοιχεί σε 5,3% discount έναντι των αντίστοιχων διεθνών εταιριών.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το τρίτο τρίμηνο του έτους, η Proton Securities εκτιμά πως οι ενοποιημένες πωλήσεις της Τρία Έψιλον θα ενισχυθούν κατά 4,6% και θα ανέλθουν στα 1,25 δισ. ευρώ, με τα EBITDA του ομίλου να παρουσιάζουν 7,6% βελτίωση, στα 252,1 εκατ. ευρώ, ενώ για τα καθαρά κέρδη προβλέπει άνοδο 7,2% στα 90,4 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο