Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πολυασφαλιστήριο κατοικίας από την Ergo

Το ERGO My Home, το νέο πολυασφαλιστήριο κατά παντός κινδύνου κατοικίας, εγκαινιάζει τη νέα γενιά προϊόντων της ERGO Ελλάδος. Κεντρικός στόχος του ERGO My Home είναι να προφυλάξει την κατοικία από κάθε κίνδυνο.

Νέο πολυασφαλιστήριο κατοικίας από την Ergo
Το ERGO My Home, το νέο πολυασφαλιστήριο κατά παντός κινδύνου κατοικίας, εγκαινιάζει τη νέα γενιά προϊόντων της ERGO Ελλάδος. Κεντρικός στόχος του ERGO My Home είναι να προφυλάξει την κατοικία από κάθε κίνδυνο.

Oπως ςπισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, απευθύνεται σε πελάτες που αναζητούν μια ολοκληρωμένη κατά παντός κινδύνου ασφάλιση στο κτίριο και το περιεχόμενο του σπιτιού τους, αλλά και ουσιαστική προστασία των αγαπημένων προσώπων που ζουν μαζί τους. Με το πολυασφαλιστήριο δηλαδή, η Εταιρία καλύπτει όχι μόνο τις ανάγκες της κατοικίας αλλά συνολικά και της οικογένειας, αφού προστατεύει τα μέλη της με την παροχή της οικογενειακής αστικής ευθύνης και του προσωπικού ατυχήματος.

Συγκεκριμένα, τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι: 
- η πρωτοποριακή κάλυψη «κάθε άλλο τυχαίο ζημιογόνο γεγονός», 
- η ουσιαστική κάλυψη «μη ηθελημένη υπασφάλιση», 
- η προστασία όλων των μελών που διαμένουν στην κατοικία, 
- η ασφάλιση τόσο του κτιρίου όσο και του περιεχομένου του σε αξία καινούργιου, 
- η αποζημίωση από το πρώτο ευρώ ζημιάς, χωρίς καμία απαλλαγή,
-η παροχή τεσσάρων ειδικών εκπτώσεων, που επιφέρουν δραστική μείωση στο ασφάλιστρο, 
- ένα ξεκάθαρο και κατανοητό συμβόλαιο χωρίς δυσνόητους όρους.

«Πρωταρχικός στόχος της Εταιρίας μας είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, συνδυάζοντας ιδανικά καλύψεις από διαφορετικούς κλάδους με τρόπο απλό και εύκολα κατανοητό. Με αυτό το σκεπτικό σχεδιάστηκε και το πρόγραμμα ERGO My Home, για να αισθάνονται και να είναι πραγματικά και ουσιαστικά καλυμμένοι οι ασφαλισμένοι μας, αλλά, παράλληλα, να έχουν και οι Συνεργάτες-διαμεσολαβητές μας ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό προϊόν στο οπλοστάσιό τους» δήλωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της ERGO Στάθης Τσαούσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v