Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΤΕbank: Αποταμιευτικός "Διπλό ταμιευτήριο"

Τον πρώτο λογαριασμό ταμιευτηρίου που διπλασιάζει το επιτόκιο κάθε μήνα προσφέρει η ΑΤΕbank με το νέο της αποταμιευτικό λογαριασμό «Διπλό ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ».

ΑΤΕbank: Αποταμιευτικός Διπλό ταμιευτήριο
Τον πρώτο - στην ελληνική τραπεζική αγορά - λογαριασμό ταμιευτηρίου που διπλασιάζει το επιτόκιο κάθε μήνα προσφέρει η ΑΤΕbank με το νέο της αποταμιευτικό λογαριασμό «Διπλό ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ», ανταμείβοντας έτσι σε συνεχή βάση την προσπάθεια αποταμίευσης.

Πιο συγκεκριμένα, το «Διπλό ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ»:

- προσφέρει για ποσά 5.000€ και άνω, επιτόκιο 1,50%, το οποίο διπλασιάζεται αυτόματα σε 3,00%, για κάθε μήνα που ο καταθέτης πελάτης δεν κάνει ανάληψη.
- αποδίδει κάθε μήνα στον καταθέτη τους διπλάσιους τόκους που δημιουργούνται επίσης κάθε μήνα, δημιουργώντας έτσι μία σταθερή ροή μηνιαίων εσόδων.
- οι συναλλαγές του παρακολουθούνται μέσω βιβλιαρίου καταθέσεων, αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας συναλλαγών ATE Web-banking.

Ο νέος λογαριασμός σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες που έχουν σήμερα οι καταθέτες για ευελιξία, ασφάλεια, εύκολη διαχείριση και απόδοση.

Έτσι, το «Διπλό ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ» αφορά σε όλους όσους επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους χωρίς «δεσμεύσεις», με προνομιακή απόδοση και ταυτόχρονα να εισπράττουν ένα επιπλέον εισόδημα, και μάλιστα κάθε μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Διπλό ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ» στα 460 καταστήματα της ATEbank και την ιστοσελίδα www.atebank.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v