Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ασφαλιστικό προϊόν CyberEdge από την Chartis

Η Chartis παρουσιάζει το CyberEdge, το πρώτο ασφαλιστικό προϊόν στην ελληνική αγορά που έχει σχεδιαστεί για την προστασία από τις συνέπειες των διαρροών δεδομένων και παραβιάσεων των συστημάτων μίας επιχείρησης.

Νέο ασφαλιστικό προϊόν CyberEdge από την Chartis
Η Chartis παρουσιάζει το CyberEdge, το πρώτο ασφαλιστικό προϊόν στην ελληνική αγορά που έχει σχεδιαστεί για την προστασία από τις συνέπειες των διαρροών δεδομένων και παραβιάσεων των συστημάτων μίας επιχείρησης.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο προϊόν απευθύνεται σε κάθε εταιρία που διαχειρίζεται ηλεκτρονικά δεδομένα ή έχει παρουσία στο διαδίκτυο, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον τομέα δραστηριοποίησής της.

Οι ηλεκτρονικοί και διαδικτυακοί κίνδυνοι περιλαμβάνουν μία μεγάλη σειρά απειλών για μία επιχείρηση: από την απώλεια και διαρροή προσωπικών και εταιρικών δεδομένων, μέχρι τη διακοπή λειτουργίας του δικτύου ή την κακόβουλη επίθεση στην εταιρική ιστοσελίδα. Οι συγκεκριμένες απειλές είναι τόσο απτές και συνηθισμένες, όσο και οι φυσικές απειλές των περιουσιακών στοιχείων μίας εταιρίας.

Παρέχοντας μία ολοκληρωμένη σειρά καλύψεων, το CyberEdge ξεπερνά τα συμβατικά ασφαλιστικά συμβόλαια αστικής ευθύνης, προβλέποντας επιπλέον την κάλυψη οικονομικών απωλειών, τις αποζημιώσεις προς τρίτους, τα νομικά έξοδα, τη διαχείριση κρίσεων, καθώς και τα έξοδα αποκατάστασης ή ανάκτησης των δεδομένων.

Για τη δημιουργία του CyberEdge η Chartis συνδύασε την τεχνογνωσία της σε θέματα ανάληψης κινδύνων και αποζημιώσεων, με την εμπειρία και κατάρτιση ειδικών συνεργατών σε θέματα αντιμετώπισης ηλεκτρονικών απειλών και διαχείρισης κρίσεων.

Ο κ. Γιάννης Τζίτζικας, Commercial Lines Director της Chartis Ελλάς Α.Ε., σχολίασε σχετικά: «Η δημιουργία καινοτόμων ασφαλιστικών λύσεων ανέκαθεν χαρακτήριζε την Chartis. Δημιουργήσαμε το CyberEdge αναγνωρίζοντας τη σημασία και το ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών απειλών. Κάθε εταιρία που έχει παρουσία στο διαδίκτυο ή/και διατηρεί ηλεκτρονικό αρχείο, από το πελατολόγιό της μέχρι τα οικονομικά της στοιχεία και τη στρατηγική της, ενδέχεται να βρεθεί εκτεθειμένη σε αυτούς τους κινδύνους, ανεξάρτητα από το αντικείμενό της ή τον κύκλο εργασιών της. Η προστασία της από τους συγκεκριμένους κινδύνους είναι πλέον τόσο σημαντική, όσο και η προστασία των φυσικών περιουσιακών της στοιχείων. Συνδυάζοντας μία ολοκληρωμένη σειρά καλύψεων με το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης σε περίπτωση ζημίας, η Chartis, μέσω του CyberEdge είναι δίπλα στις επιχειρήσεις ακόμη και σε αυτή την πιο σύγχρονη μορφή απειλών.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v