Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα «Ασφαλής Κατοικία» από ΑΤΕ Ασφαλιστική

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική εγκαινιάζει μία νέα γενιά σύγχρονης φιλοσοφίας ασφαλιστικών προγραμμάτων του Κλάδου Πυρός, με την επωνυμία «Ασφαλής Κατοικία».

Πρόγραμμα «Ασφαλής Κατοικία» από ΑΤΕ Ασφαλιστική
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική εγκαινιάζει μία νέα γενιά σύγχρονης φιλοσοφίας ασφαλιστικών προγραμμάτων του Κλάδου Πυρός, με την επωνυμία «Ασφαλής Κατοικία».

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα νέα Προγράμματα «Ασφαλής Κατοικία», η διάθεσή των οποίων ξεκινά την 01/10/2012, πλαισιώνουν τα ιδιαίτερα επιτυχημένα προγράμματα «Simple Cover» και «All Risks» δημιουργώντας την πιο επίκαιρη και ολοκληρωμένη πρόταση της Αγοράς στο χώρο της προστασίας κύριας και εξοχικής κατοικίας.

Ορισμένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέων προγραμμάτων, αλλά και της φιλοσοφίας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στον Κλάδο Πυρός, αποτυπώνονται ως ακολούθως:

* Διαφοροποίηση ανάλογα με τη χρήση της κατοικίας. Δημιουργείται ειδικό προϊόν για την εξοχική – δευτερεύουσα κατοικία με όρους, καλύψεις, ασφάλιστρα, απαλλαγές που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτή.

* Παροχή διαφορετικών επιπέδων κάλυψης (Ασφαλής κατοικία 1,2,3 & Ασφαλής εξοχική κατοικία 1,2,3) όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει το εύρος των ασφαλιστικών καλύψεων ανάλογα με το επιθυμητό κόστος.

* Διαφοροποίηση του κόστους ασφάλισης, πέραν του επιπέδου κάλυψης και από την ηλικία του ακινήτου, αν αυτό είναι διαμέρισμα ή μονοκατοικία αλλά και από τον τρόπο πληρωμής 

*  Ενιαίο κόστος ασφάλισης σεισμού για όλη την Ελλάδα 

*  Κοινό κόστος ασφάλισης στα επίπεδα κάλυψης με κοινές καλύψεις κτιρίου – περιεχομένου

* Παροχή νέων καινοτόμων καλύψεων που βελτιώνουν σημαντικά την έκταση της κάλυψης των παραδοσιακών καλύψεων.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Ι. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Τα νέα Προγράμματα «Ασφαλής Κατοικία» αποτελούν την απάντηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής στο δύσκολο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά των προγραμμάτων, που χαρακτηρίζεται από βέλτιστη σχέση καλύψεων-τιμής, μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τόσο των συνεργατών, όσο και των πελατών μας, με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους της Αγοράς. Έτσι, ενισχύουμε το χαρτοφυλάκιό μας στον Κλάδο Πυρός και αποδεικνύουμε με τον πιο άμεσο και ουσιαστικό τρόπο ότι και θέλουμε και μπορούμε να βρισκόμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας. Είμαστε σίγουροι ότι, οι Συνεργάτες μας θα αξιοποιήσουν τα νέα ασφαλιστικά εργαλεία που σχεδιάσαμε γι’ αυτούς και θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας, να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων απέναντι σε ολόκληρη την Ασφαλιστική Αγορά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v