Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου από την HSBC

H HSBC δημιούργησε τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη «Emerging Markets Consumption» με μέγιστη δυνατή μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 20% για καταθέσεις σε Ευρώ και 25% σε δολάριο ΗΠΑ.

Νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου από την HSBC
H HSBC  δημιούργησε τη νέα Κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη «Emerging Markets Consumption» με μέγιστη δυνατή μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 20% για καταθέσεις σε Ευρώ και 25% σε δολάριο ΗΠΑ.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια νέα κατάθεση, με υποκείμενη αξία την πορεία των μετοχών πέντε από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρίες παγκοσμίως με δραστηριότητα και στις αναδυόμενες αγορές και συγκεκριμένα τις Unilever PLC, Danone S.A., China Shenhua Energy CO, Zoomlion Heavy Industry και China National Building MA.

Η διάρκεια του προϊόντος είναι 5 έτη, με ελάχιστο ποσό κατάθεσης 3.000 Ευρώ ή Δολάρια Η.Π.Α. και με εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη. Η προεγγραφή ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου 2012 και θα ολοκληρωθεί στις 16 Νοεμβρίου 2012.

Όπως δήλωσε ο κ. Απόστολος Παπαναγιώτου, Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προϊόντων HSBC Ελλάδος: «Με βάση τις πρόσφατες εξελίξεις στο παγκόσμιο περιβάλλον, είναι πλέον εμφανής η μετατόπιση του διεθνούς οικονομικού ενδιαφέροντος από την αναπτυγμένη δύση στις αναδυόμενες αγορές. Η δυναμική ανάπτυξή τους σε παγκόσμια κλίμακα, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από τα δημογραφικά τους χαρακτηριστικά, τις καθιστούν μια ιδιαιτέρως ελκυστική επενδυτική επιλογή. Έτσι, η HSBC επέλεξε πέντε χαρακτηριστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται και στις αναδυόμενες αγορές με στόχο την αξιοποίηση της επενδυτικής τους προοπτικής μέσα από τη νέα κατάθεση εγγυημένου κεφαλαίου στη λήξη ”Emerging Markets Consumption”».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην υπηρεσία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της HSBC, 801 117 17 17 ή 210 6962 100 για κλήσεις από κινητό. 

* To προϊόν διατίθεται με προμήθεια συμμετοχής και προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση.
- Η απόδοση της κατάθεσης υπόκειται σε φορολογία (σήμερα 10%, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία). 

*  Το παρόν άρθρο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επενδυτική συμβουλή ή ως προτροπή για επένδυση. 

*  Η κατάθεση καλύπτεται από το Financial Services Compensation Scheme του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v