Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ναι από ΔΣ στο Ενημερωτικό του ΔΟΛ

Την εισαγωγή των δικαιωμάτων προτίμησης που προέκυψαν από την αύξηση κεφαλαίου του ΔΟΛ, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΧΑ: Ναι από ΔΣ στο Ενημερωτικό του ΔΟΛ
Την εισαγωγή των δικαιωμάτων προτίμησης που προέκυψαν από την αύξηση κεφαλαίου του ΔΟΛ, ενέκρινε μεταξύ άλλων η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναλυτικά, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:

*10.375.000 δικαιωμάτων προτίμησης της εταιρίας "ΔΟΛ Α.Ε.", που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, σε αναλογία 9 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 4 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές, σε τιμή διάθεσης μετοχής ευρώ 0,30.

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην εν λόγω αύξηση ορίζεται η 21η Ιανουαρίου 2013. Δικαιούχοι των δικαιωμάτων προτίμησης είναι οι μέτοχοι της εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. της 23ης Ιανουαρίου 2013.

Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από την 25η Ιανουαρίου 2013 έως και την 8η Φεβρουαρίου 2013, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίζεται από την 25η Ιανουαρίου 2013 έως και την 4η Φεβρουαρίου 2013.

*10.700 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "LAMDA DEVELOPMENT A.E.", που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 22η Ιανουαρίου 2013.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

*την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ΒΑΡΑΓΚΗΣ Α.Β.Ε.Π.Ε. A.E." από ευρώ 0,62 σε ευρώ 1,34, τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από ευρώ 1,34 σε ευρώ 0,32 και την περαιτέρω μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω ακύρωσης 3.229.566 κοινών ονομαστικών μετοχών με μείωση του αριθμού των μετοχών κάθε μετόχου σε αναλογία αντικατάστασης 1 νέα μετοχή προς 2 παλαιές μετοχές.

Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της ορίστηκε η 23η Ιανουαρίου 2013. Ως ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών που θα προκύψουν μετά την αντικατάστασή τους με την νέα ονομαστική αξία εκάστης ευρώ 0,32 ορίστηκε η 29η Ιανουαρίου 2013.

*την υποβολή πληροφοριακού σημειώματος της εταιρίας "ΣΙΔΕΝΟΡ Α.Ε." σχετικά με την απόσχιση του βιομηχανικού της κλάδου και την εισφορά του στη μη εισηγμένη 100% θυγατρική της εταιρία "ΔΕΠΑΛ Α.Ε.".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v