Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Αλλαγή συστάσεων για πέντε τίτλους

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τις μετοχές των Inform Λύκος, Τηλέτυπου και Unisystems προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, καθώς διακρίνει περιθώρια ανόδου. Παράλληλα, υποβάθμισε τη σύσταση για τη Μυτιληναίος, ενώ έθεσε ”υπό αναθεώρηση” το Ιατρικό Αθηνών.

Εγνατία: Αλλαγή συστάσεων για πέντε τίτλους
Σε αναβάθμιση της σύστασης για τις μετοχές των Inform Λύκος, Τηλέτυπου και Unisystems προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, όπου παράλληλα υποβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Μυτιληναίος, ενώ έθεσε το Ιατρικό Αθηνών ”υπό αναθεώρηση”.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή αναβάθμισε τη σύσταση για την Inform Λύκος και την Τηλέτυπος σε ”buy” από ”accumulate” (με τιμή-στόχο τα 3,90 ευρώ και για τους δύο τίτλους), και για τη Unisystems σε ”hold” από ”sell” (με τιμή-στόχο τα 1,60 ευρώ), καθώς διακρίνει περιθώρια ανόδου.

Παράλληλα, υποβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Μυτιληναίος σε ”accumulate” από ”buy” (με τιμή-στόχο τα 10,20 ευρώ) και έθεσε ”υπό αναθεώρηση” τη σύσταση για το Ιατρικό Αθηνών.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει πως πρόσφατα άλλαξε τη σύσταση αφενός για τη μετοχή της Motor Oil σε ”buy” από ”accumulate”, λόγω της ανοδικής αναπροσαρμογής της τιμής-στόχου στα 13,50 ευρώ και αφετέρου της Τιτάν, για την οποία έχει θέσει τιμή-στόχο τα 29,11 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v