Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεταβολές στη σύνθεση των δεικτών λόγω Κορασίδη

Οι αλλαγές που επήλθαν στη σύνθεση των δεικτών, λόγω της από 9 Ιουνίου απόφασης για μεταφορά των μετοχών της εταιρίας Ράδιο Κορασίδης στην ”Αγορά Γ” (”Υπό Επιτήρηση”) και της αφαίρεσης των μετοχών της εταιρίας από τους δείκτες στους οποίους συμμετέχει, ανακοινώθηκαν από το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ξανά στο ταμπλό η μετοχή της Veterin.

Μεταβολές στη σύνθεση των δεικτών λόγω Κορασίδη
Οι αλλαγές που επήλθαν στη σύνθεση των δεικτών, λόγω της από 9 Ιουνίου απόφασης για μεταφορά των μετοχών της εταιρίας Ράδιο Κορασίδης στην ”Αγορά Γ” (”Υπό Επιτήρηση”) και της αφαίρεσης των μετοχών της εταιρίας από τους δείκτες στους οποίους συμμετέχει, ανακοινώθηκαν από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Εξάλλου, σημειώνεται ότι κατόπιν απόφασης του Χ.Α., η οποία ακολούθησε την εισήγηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σήμερα απανήλθε στο ταμπλό η μετοχή της Veterin.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών:

Δείκτης Λιανικού Εμπορίου

Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Βάρδας.

Δείκτης FTSE/ASE Smallcap 80

Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Ιντερτέκ, με συντελεστή στάθμισης 75%.

Δείκτης FTSE/ASE-140

Οι μετοχές της εταιρίας αφαιρούνται από τον δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρίας Ιντερτέκ με συντελεστή στάθμισης 75%.

Οι αλλαγές είναι ενεργές από την έναρξη της συνεδρίασης της 09ης/06/2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v