Παράταση ενός μηνός (και) για τα εξάμηνα

Την παράταση για ένα (1) μήνα της προθεσμίας δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων του α’ εξαμήνου της τρέχουσας χρήσης των εταιριών των οποίων οι μετοχές έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή της συνεδρίαση. Επίσης, αποφάσισε την απαγόρευση λειτουργίας της εταιρίας JMC & ASSOSIATES ΑΕΛΔΕ.

Παράταση ενός μηνός (και) για τα εξάμηνα
Την παράταση για ένα (1) μήνα της προθεσμίας δημοσίευσης των οικονομικών καταστάσεων του α’ εξαμήνου της τρέχουσας χρήσης των εταιριών των οποίων οι μετοχές έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση στο ΧΑ, αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει την περίπτωση της ΣΙΔΜΑ και ειδικότερα το θέμα που προέκυψε με τα μεγέθη του α’ τριμήνου 2005, τα οποία εμφανίζουν υποχώρηση 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περισινή περίοδο.

Παράγοντες της αγοράς σχολιάζουν ότι η εταιρία δεν προέβη σε ενημέρωση των επενδυτών επί της εξέλιξης αυτής, αν και, όπως επισημαίνουν, πρέπει να είχε μια σαφή εικόνα για το πως διαμορφώνονταν τα μεγέθη τριμήνου.

Επίσης, αποφάσισε την απαγόρευση λειτουργίας της εταιρίας JMC & ASSOSIATES ΑΕΛΔΕ με έδρα το Μαρούσι επειδή διαπιστώθηκαν παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας που καθιστούν τη λειτουργία της επικίνδυνη για την ομαλή λειτουργία της αγοράς και την προστασία των επενδυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v