Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Στα 28 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για 3Ε

Στα 28 από 22,6 ευρώ αναθεώρησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της 3Ε η Εγνατία Finance, ενώ η σύσταση μεταβλήθηκε σε ”buy” από ”hold”. Στο εβδομαδιαίο report της Εγνατία για την εβδομάδα που τελείωσε την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου, αλλάζουν ακόμη οι συστάσεις για Τηλέτυπο, Σαράντη και Frigoglass.

Εγνατία: Στα 28 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για 3Ε
Νέα τιμή-στόχο τα 28 από 22,6 ευρώ θέτει η Εγνατία για την 3Ε, ενώ και η σύσταση μεταβάλλεται από ”hold” σε ”buy”.

Αλλαγές στις συστάσεις για τρεις ακόμη εισηγμένες εταιρίες περιέχει το εβδομαδιαίο report της χρηματιστηριακής για την εβδομάδα που τελείωσε την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή υποβαθμίζει από ”buy” σε ”accumulate” τις συστάσεις για τις Σαράντης και Τηλέτυπος, αποδίδοντας την κίνησή της αυτή στο αντίστοιχο περιθώριο ανοδικής πορείας που εμφανίζουν οι τίτλοι, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει σε ”buy” από ”accumulate” τη σύσταση για τη μετοχή της Frigoglass.

Διατηρεί, όμως, τις τιμές-στόχους των 7,20 ευρώ για τη μετοχή της Γρ. Σαράντης, των 5,90 ευρώ για τη μετοχή της Frigoglass και των 3,90 ευρώ για τη μετοχή της Τηλέτυπος.

Ακόμη, η Εγνατία θέτει υπό αναθεώρηση τη σύσταση για τη μετοχή των Ελληνικών Πετρελαίων.

Συνολικότερα για την αγορά, η Εγνατία προβλέπει ότι το ενδιαφέρον για ”έναν αριθμό μετοχών” θα εξακολουθήσει, αν και επισημαίνει ότι το δυσμενές διεθνώς μακροοικονομικό περιβάλλον περιορίζει το upside potential της αγοράς σε αυτό το στάδιο και την αναγκάζει να κινηθεί σε κανάλι συσσώρευσης.

Η χρηματιστηριακή ”βλέπει” upside potential για το Γ.Δ. στο 8,3% και για τον FTSE 20 στο 9,8%. Τα ποσοστά αυτά, αναφέρει η Εγνατία, μειώνονται στο 3,4% και 2,8% αν δεν προσμετρηθούν οι τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v