Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται η κόντρα Σαρίδη-Καβαδέλλα στην Ενωση Κεντρώων

Η συνεδρίαση της ΚΟ της Ενωσης Κεντρώων δεν κατέληξε σε λύση επί του θέματος. Συμβούλιο με παλαιά στελέχη του για να αποφασιστεί η στάση που θα τηρηθεί, προανήγγειλε ο Βασίλης Λεβέντης.

Συνεχίζεται η κόντρα Σαρίδη-Καβαδέλλα στην Ενωση Κεντρώων

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων, που συνεδρίασε με θέμα την κόντρα μεταξύ του Γ. Σαρίδη και του Δ. Καβαδέλλα. Η υπόθεση δεν έκλεισε και το “ρήγμα” παραμένει, με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Πριν από τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης είχε επισημάνει πως περίμενε από τον Γ. Σαρίδη να ζητήσει συγνώμη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνεδρίαση ο βουλευτής επεσήμανε πως ούτε θα ζητήσει συγνώμη, ούτε θα παραιτηθεί, ενώ αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

Από την πλευρά του ο Β. Λεβέντης αν και είπε πως είναι κατά των διαγραφών μπροστά στο “αδιέξοδο” σημείωσε ότι θα πραγματοποιήσει συμβούλιο με παλαιά στελέχη του για να αποφασιστεί η στάση που θα τηρηθεί. “Δεν διαπραγματεύομαι το κόμμα” σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ένα επιπλέον θέμα προέκυψε όταν υπήρξε πρόταση να γίνει ψηφοφορία για το θέμα. Ενδιαφέρον είχε η στάση του Αριστείδη Φωκά, που επέλεξε την ουδετερότητα.

Να σημειωθεί πως ο Γ. Σαρίδης παραιτήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από γραμματέας του κόμματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση του συναδέλφου του (ο Δ. Καβαδέλλας είχε διαμαρτυρηθεί επειδή του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο στη ΔΕΘ).

Συνολικά τρεις βουλευτές έχουν αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων. Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έχει ενταχθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Κατσιαντώνης στη Νέα Δημοκρατία και ο Γιώργος – Δημήτρης Καρράς στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v