Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Ανακάλεσε ή δώσε στοιχεία

«Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα; (Σκοπιανό). Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις». Η απάντηση της ΝΔ και η νέα ανακοίνωση του Μαξίμου.

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Ανακάλεσε ή δώσε στοιχεία

«Χθες ο κ. Μητσοτάκης είχε το θράσος να καταγγείλει ότι ο πρωθυπουργός πούλησε τη Μακεδονία για να μην περικοπούν οι συντάξεις. Επειδή δεν είμαστε σίγουροι εάν έχει καταλάβει τι είπε, τον καλούμε είτε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη, είτε να δώσει στοιχεία και ονόματα στον ελληνικό λαό και στη διεθνή κοινότητα», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου.

«Ποιοι είναι οι Ευρωπαίοι ηγέτες που συμμετείχαν στη συναλλαγή με τον πρωθυπουργό για ένα τόσο κρίσιμο εθνικό ζήτημα; Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις».

Απαντώντας, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι».

Μαξίμου: Περιμένουμε ονόματα 

"Η ΝΔ δεν τολμά ούτε να επαναλάβει τα όσα χυδαία είπε χθες ο κ. Μητσοτάκης περί συναλλαγής, ούτε όμως και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία. Αυτή ακριβώς είναι η συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τους θρασύδειλους", σημειώνει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

"Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να κατονομάσει τους ηγέτες που συμμετείχαν στη «συναλλαγή» με τον Πρωθυπουργό, τους οποίους εξάλλου θα συναντήσει στην αυριανή προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος".

"Εκτός φυσικά εάν επιλέξει να μην πάει για να γλιτώσει το φιάσκο", καταλήγει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

ΝΔ: Προκαλεί θυμηδία ο πανικός του Μαξίμου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πανικός του Μαξίμου προκαλεί πλέον θυμηδία. Οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζουν ήδη από την Κυριακή το βράδυ ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα παραστεί στη Σύνοδο του ΕΛΚ, λόγω του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Ας μην ανησυχούν, ωστόσο, στο Μαξίμου. Μπορεί να μην παραστεί η Νέα Δημοκρατία στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά θα παραστεί το ΕΛΚ στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Και μάλιστα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Με τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μανφρεντ Βέμπερ και τον εκπρόσωπο της Κομισιόν και του κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτη Σχοινά».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v