Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητσοτάκης: Δεν θα ακολουθήσουμε τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα

Η κοινωνία λέει όχι πόλωση, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ ως προς τις διαρροές περί δυσαρέσκειας της Ευρώπης για το Σκοπιανό, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως "την απάντηση την πήρατε από τον κ. Βέμπερ".

Μητσοτάκης: Δεν θα ακολουθήσουμε τον διχαστικό λόγο του Τσίπρα

«Πρωτοφανής ο διχαστικός λόγος του πρωθυπουργού. Δεν θα τον ακολουθήσουμε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο περιθώριο του 12ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ.

Αναφορικά με την χθεσινή του ομιλία, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Διήρκεσε μια ώρα και 10 λεπτά. Αφιέρωσα μόνο τα 10 στον κ. Τσίπρα και μια ώρα ήταν ο θετικός μας λόγος, αυτό που θέλουν να ακούσουν οι πολίτες για την καθημερινότητά τους. Η κοινωνία λέει όχι πόλωση».

Ερωτηθείς για τις κυβερνητικές διαρροές περί δυσαρέσκειας της Ευρώπης για Σκοπιανό, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Την απάντηση την πήρατε από τον κ. Βέμπερ».

Σχετικά με την τηλεοπτική συζήτηση (debate) που έπεσε στο τραπέζι του δημοσίου διαλόγου, σημείωσε: «Είχαμε με τον πρωθυπουργό μια αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση στη Βουλή. Προφανώς για να ζητήσει ντιμπέιτ ο κ. Τσίπρας, δεν θεωρεί προνομιακό του χώρο τη Βουλή. Εγώ θα είμαι στη Βουλή ανά πάσα στιγμή. Όταν προκηρύξει εκλογές, θα συζητήσουμε για το ντιμπέιτ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v