Κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για τον... αυτοεξευτελισμό

«Αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από τις δηλώσεις της», δήλωσαν πηγές του Μαξίμου, απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία.

Κόντρα κυβέρνησης - ΝΔ για τον... αυτοεξευτελισμό

Τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της συγκυβέρνησης σχολίασε καυστικά η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για αυτοεξευτελισμό. 

Οπως ανέφερε νωρίτερα η ΝΔ, «αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του. Αφιερωμένο και στους δύο».

Κυβερνητικοί κύκλοι, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ, σημείωναν:

«Αυτοεξευτελισμός είναι να έχεις υιοθετήσει το επιχείρημα της Χρυσής Αυγής περί «συναλλαγής» και να δηλώνει έκπληκτη ολόκληρη η Ευρώπη. 

Αυτοεξευτελισμός είναι να αυτοχαρακτηρίζεσαι προοδευτικός και η FAZ να χαρακτηρίζει το κόμμα σου εθνικιστικό.

Αυτοεξευτελισμός είναι να προδίδει όλη η Ευρώπη και το ΕΛΚ, από τον κ. Βέμπερ μέχρι τον κ. Μπροκ, ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη Συμφωνία των Πρεσπών και εσύ να συνεχίζεις να κάνεις τον Μακεδονομάχο.

Τέλος, αυτοεξευτελισμός είναι να σε αδειάζει δημόσια η Γερμανίδα Καγκελάριος για τις ανοησίες περί «συναλλαγής» και εσύ να δηλώνεις ικανοποιημένος από  τις δηλώσεις της».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v