Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιοδοξία ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μπορεί να αποτελέσει και έκπληξη, σχολίασε ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης. Συνεχίζει την περιοδεία της η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Αισιοδοξία ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές

Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές, που μπορεί να αποτελέσει κι έκπληξη, εκφράζουν τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου του Κινήματος Αλλαγής.

«Η ανταπόκριση του κόσμου, όπως χθες στη Πάτρα, που θύμισε συγκέντρωση αλλοτινών εποχών, μας υποχρεώνει να βγούμε από τις κλειστές αίθουσες και να πραγματοποιήσουμε ανοιχτές ομιλίες, αρχής γενομένης από το Ηράκλειο το Σάββατο το βράδυ στο Κηποθέατρο», τόνισε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά θα επισκεφθεί την Παρασκευή τη ΔΕΗ στο Λαύριο για να δώσει και ουσιαστικό και συμβολικό χαρακτήρα, όπως ειπώθηκε, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η εταιρεία. Το Σάββατο το βράδυ είναι προγραμματισμένη η ομιλία της κ. Γεννηματά στο Ηράκλειο και τη Κυριακή το πρωί θα επισκεφθεί τα Χανιά.

Τη Δευτέρα 20 Μαΐου, πρόκειται να γίνει πανηγυρική συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ και το βράδυ η πρόεδρός του θα μιλήσει στον Πειραιά. Την Τρίτη πρόκειται να επισκεφθεί το ΙΚΑ Περιστερίου ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ στην Αθήνα, στην πλατεία Κοτζιά. Η προεκλογική εκστρατεία ολοκληρώνεται τη επόμενη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο Βελλίδειο.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πιο συγκρατημένες για την εκλογική επίδοση του ΚΙΝΑΛ, σχολίασε πως «τις μελετούμε προσεκτικά αλλά οι πραγματικές δημοσκοπήσεις είναι οι συγκεντρώσεις μας. Υπάρχει κόσμος που δεν έχει εκφραστεί ακόμα δημόσια υπέρ του Κινήματος Αλλαγής και θα το κάνει».

Δηκτικά σχολίασε και φωτογραφία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Ταξί, Θ. Λυμπερόπουλο λέγοντας ότι «έλειπε ο Γιάννης Ραγκούσης. Ο κ. Τσίπρας κάνοντας αναφορά στον Χριστό δείχνει ότι δεν έπεισε τους πολίτες και στο δρόμο προς τη Δαμασκό συνάντησε και αγκάλιασε τον Θύμιο Λυμπερόπουλο».

Αυστηρά επέκρινε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι «όσο προχωράμε προς τις κάλπες την άλλη Κυριακή τόσο βγαίνει η σκληρή δεξιά ατζέντα του κ. Μητσοτάκη. Πρόκειται για μια δεξιά απ' τα παλιά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v