Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος Μαυρογυαλούρος που γνώρισε ο τόπος

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για «μηνύματα νίκης» που έρχονται από παντού και διεμήνυσε ότι «δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μια χαλαρή ψήφος. «Τα ψέματα τελείωσαν! Η κοροϊδία τελείωσε! Έρχεται η Νέα Δημοκρατία», τόνισε.

Σαμαράς: Ο κ. Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος Μαυρογυαλούρος που γνώρισε ο τόπος

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του εξαπέλυσε από την Τρίπολη ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε ανοιχτή προεκλογική ομιλία, ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε με πολύ σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού τον οποίο χαρακτήρισε ως τον «μεγαλύτερο Μαυρογυαλούρο που γνώρισε ποτέ ο τόπος».

Όπως είπε, «ο εφιάλτης που ξεκίνησε το 2015 τελειώνει Εσείς θα τον τελειώσετε. Μαζί θα τον τελειώσουμε. Δώστε τους την απάντηση σε όλες τις κάλπες. Την Κυριακή πρέπει να υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ μια μεγάλη, μια καθαρή ήττα. Ώστε στις βουλευτικές εκλογές που θα ακολουθήσουν να πάρουν το μεγάλο μήνυμα: Τα ψέματα τελείωσαν! Η κοροϊδία τελείωσε! Έρχεται η Νέα Δημοκρατία».

Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για «μηνύματα νίκης» που έρχονται από παντού και διεμήνυσε ότι «δεν πρέπει να υπάρχει ούτε μια χαλαρή ψήφος. Δεν πρέπει να μείνει κανείς σπίτι του. Πρέπει ο καθένας να ψηφίσει με οδηγό του την Ελλάδα. Είναι η Ελλάδα που ζητάει από μας να δώσουμε όρθιοι τον αγώνα για το μέλλον των παιδιών της. Ψηφίζουμε την Κυριακή ώστε να στηθούν αμέσως μετά και οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές. Για να φύγουν εκείνοι που βάζουν πρώτα το κόμμα και μετά την πατρίδα».

Οι πολίτες, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, «δεν ξεχνούν και δεν συγχωρούν. Η νίκη θα είναι μεγάλη. Θα τους δείξουμε την πόρτα. Ήρθε η ώρα να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση, αυτή που θέλει να μας διχάσει, αυτή που μας υποσχέθηκε τα πάντα. Ξεδιάντροπα μοιράζει τη σύνταξη του Ιουνίου για να πάρει την ψήφο του Μαΐου, μοιράζει στον λαό ένα ελάχιστο από τα πολλά που του πήρε», είπε.

Ελλάδα, τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, «σημαίνει κατάθεση ψυχής, όχι κομματικών ψεμμάτων. Πατρίδα δεν είναι να είσαι πότε με τον Μαδούρο και πότε με την Ευρώπη, πότε με τους Ποδέμος και πότε με τους Καμμένους», ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «έκλεψε από το λαό τη Μακεδονία χωρίς άδεια. Θέλει να μας πουλήσει ότι εκείνος είναι με τον λαό και εμείς δήθεν με την ελίτ. Η χώρα έβγαινε από τα μνημόνια στο τέλος του 2014 και την ξαναέβαλε σε ένα νέο, αχρείαστο μνημόνιο. Εξαιτίας του δεν θα μπορέσει η χώρα να βγει ούτε το 2060 από τις δεσμεύσεις που την έβαλε. Παραλίγο να μας βγάλει από την Ευρώπη, τα έκανε μαντάρα, υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια».

Ο κ. Σαμαράς στον εμφύλιο της Πελοποννήσου όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές, τάχθηκε υπέρ του επίσημου γαλάζιου υποψηφίου, Παναγιώτη Νίκα, και άσκησε έντονη κριτική στον Πέτρο Τατούλη.

«Θα είμαστε ενωμένοι στη μάχη και νικητές στην κάλπη για να γίνει επόμενος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της Νοβάρτις: «Αποδείχθηκε η μεγαλύτερη σκευωρία εξόντωσης των πολιτικών τους αντιπάλων. Επί 15 μήνες προσπαθούν να βρουν κάτι σε βάρος μας, αλλά η σκευωρία κατέρρευσε και οι σκευωροί θα λογοδοτήσουν. Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα αποκαλυφθεί ποιος έστησε, ποιοι συνεργάστηκαν και τι πραγματικά έγινε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v