Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση Αδ. Γεωργιάδη και Ν. Παππά στη Βουλή

O κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την εικόνα ενός θλιβερού παρακράτους, υπογραμμίζοντας ότι ο Ελληνικός λαός ακούει τη φωνή του Ν. Παππά να μιλάει με τον κ. Μιωνή με μια οικειότητα. "O ισχυρισμός της ΝΔ ότι υπάρχει σκευωρία έχει καταρρεύσει", απάντησε ο Νίκος Παππάς.

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση Αδ. Γεωργιάδη και Ν. Παππά στη Βουλή

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση επίκαιρης επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ενίσχυση των επιχειρήσεων. Η συζήτηση «πέρασε» στα όσα έχει αναφέρει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, με κόντρες μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππά.

Μιλώντας στη Βουλή ο κύριος Γεωργιάδης σημείωσε πως η κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την εικόνα ενός θλιβερού παρακράτους, υπογραμμίζοντας ότι ο Ελληνικός λαός ακούει τη φωνή του Ν. Παππά να μιλάει με τον κ. Μιωνή με μια οικειότητα.

Την ίδια ώρα, κάλεσε τον πρώην Υπουργό να απαντήσει τι εννοούσε με την φράση ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά. «Όλα αυτά να μας τα πείτε με θάρρος στη Βουλή να τα ακούσει ο Ελληνικός λαός και να μάθουμε κι εμείς τι ακριβώς έκανε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εκεί» είπε. Για να προσθέσει «καλέσατε τον κ. Σαμαρά να απαντήσει περι δήθεν υποθέσεως για μίζα που καταγγέλλει μια μάρτυρας. Μήπως όμως η υπόθεση αυτή αρχειοθετήθηκε απο την κυρία Τουλουπάκη επι ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν βρήκε κανένα στοιχείο;»

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς ανάφερε πως ο ισχυρισμός της ΝΔ ότι υπάρχει σκευωρία έχει καταρρεύσει και προσέθεσε : λένε εμάς «παρακράτος», όταν ο Μιωνής κατέγραφε εμένα και όχι το αντίθετο.Παράλληλα αναφέρθηκε εκ νέου στον πρώην πρωθυπουργό , λέγοντας «τι έχει γίνει και δεν έρχεται να μιλήσει στη Βουλή ο κ. Σαμαράς; Δεν έχει λίγο πολιτικό θάρρος;»

Κλείνοντας ανάφερε: η δήθεν συγκλονιστική αποκάλυψη γίνεται τις ημέρες που αποκαλύπτεται ότι η βασική μάρτυρας κατηγορίας για τα περί σκευωρίας είναι συνδικαιούχος μαζί με το σύζυγό της σε λογαριασμό που είχε λάβει λεφτά από τη Novartis και ο σύζυγός της έχει ζημιώσει, μόνο για το 2018, το ελληνικό δημόσιο κατά 1,7 εκατ. ευρώ. Και έρχεται, επίσης, όταν υπάρχει τεκμηρίωση ότι 2,6 εκατ. ευρώ κατέληξαν σε έναν λογαριασμό του κ. Παπασταύρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v