Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερευνα για διαρροές περί απόρριψης αιτήματός της ζητά η Ελ. Τουλουπάκη

Οι διαρροές κάνουν λόγο για απόρριψη με βούλευμα αίτησής της με την οποία ζητά να κηρυχθεί άκυρη η προδικασία που οδήγησε στην ποινική της δίωξη.

Ερευνα για διαρροές περί απόρριψης αιτήματός της ζητά η Ελ. Τουλουπάκη

Έρευνα για ανυπόστατες διαρροές που φέρουν να έχει απορριφθεί με βούλευμα αίτησή της με την οποία ζητά να κηρυχθεί άκυρη η προδικασία που οδήγησε στην ποινική της δίωξη ζητά η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη από τους Πρόεδρο και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθώς και από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου.

Η εισαγγελέας στο έγγραφό της σύμφωνα με πληροφορίες επικαλείται δημοσιεύματα στο διαδίκτυο από το Πρώτο Θέμα, τον Ελεύθερο Τύπο και την Άποψη καθώς και ανάρτηση στο Twitter του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη τα οποία αναφέρουν ότι εκδόθηκε απορριπτικό βούλευμα για το αίτημα της.

Η Ελένη Τουλουπάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, επισημαίνει ότι επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα βουλευμάτων και έλαβε υπηρεσιακή βεβαίωση η οποία αναφέρει ρητά ότι ως σήμερα 31/07 δεν έχει γίνει διάσκεψη του συμβουλίου πλημμελειοδικών το οποίο θα αποφανθεί επι του αιτήματος της, ούτε έχει εκδοθεί κάποιο σχετικό βούλευμα.

Η εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί το ζήτημα, το οποίο χαρακτηρίζει ως πολύ σοβαρό επισημαίνοντας ότι και στις ανθρώπινες αντοχές υπάρχουν όρια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v