Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρηστίδης: Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι δορυφόρος της δεξιάς

Ματαιοπονούν, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Ο στόχος τους για ένα Κίνημα Αλλαγής ελεγχόμενο θα αποτύχει. Ας ασχοληθούν με τα "του οίκου τους", που τρίζει από τα προβλήματα απάντησε κάνοντας λόγο για «παπαγάλους του Μαξίμου».

Χρηστίδης: Το ΚΙΝΑΛ δεν είναι δορυφόρος της δεξιάς

Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε το Κίνημα Αλλαγής σχετικά με δημοσιεύματα, για τα οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε πως πρόκειται για «παπαγάλους του Μαξίμου που ξαναχτυπούν».

Ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι «τους φόβισαν τα νέα σημάδια ανόδου του Κινήματος Αλλαγής και αντιδρούν σπασμωδικά. Ιδιαίτερα τους ενοχλεί η σκληρή αντιπολίτευσή μας, οι θέσεις και επισημάνσεις μας στα εθνικά θέματα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο στόχος τους για ένα Κίνημα Αλλαγής ελεγχόμενο και δορυφόρο της δεξιάς θα αποτύχει, για μια ακόμη φορά. Ματαιοπονούν. Ας ασχοληθούν με τα "του οίκου τους", που τρίζει από τα προβλήματα».

«Οι δικές μας ρίζες στην κοινωνία είναι πολύ βαθιές. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και έχουν τον τελευταίο λόγο. Η απαίτηση για Νέα Αλλαγή κάθε μέρα δυναμώνει», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v