Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Μπαράζ εκτός σειράς εμβολιασμών από γαλάζιους αυτοδιοικητικούς

"Αυτή είναι η απάντησή τους στους ανθρώπους κάτω των 60 ετών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες λόγω κάποιου υποκείμενου νοσήματος και περιμένουν, όταν κάποια στιγμή ο κυβερνητικός σχεδιασμός δεήσει, να εμβολιαστούν", αναφέρει ανακοίνωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Μπαράζ εκτός σειράς εμβολιασμών από γαλάζιους αυτοδιοικητικούς

«Μετά τον εκτός σειράς εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου στη Χάλκη και των γαλάζιων στελεχών στη Θεσσαλονίκη και την Καλλιθέα, σειρά είχε ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος παραδέχθηκε εχθές τον εκτός σειράς εμβολιασμό του την ημέρα της σφοδρής κακοκαιρίας, επικαλούμενος και αυτός την δικαιολογία ότι «θα χαθούν τα εμβόλια».

Τα παραπάνω αναφέρει κοινή δήλωση του τομεάρχη Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., Κώστα Ζαχαριάδη, και του αν. τομεάρχη Μίλτου Χατζηγιαννάκη και συνεχίζουν:

«Όσο η λίστα της ντροπής μεγαλώνει, η συγκεκριμένη ατάκα γίνεται μια καραμέλα στα χείλη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στην προσπάθεια που κάνουν οι «δικαιούχοι των γαλάζιων εμβολίων» να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Αυτή είναι η απάντησή τους στους ανθρώπους κάτω των 60 ετών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες λόγω κάποιου υποκείμενου νοσήματος και περιμένουν, όταν κάποια στιγμή ο κυβερνητικός σχεδιασμός δεήσει, να εμβολιαστούν. Σε αυτούς που έχουν κάνει κάποια μεταμόσχευση, που έχουν βαριές καρδιοπάθειες ή πνευμονοπάθειες, στους καρκινοπαθείς, στους νεφροπαθείς, στους διαβητικούς, στους ανοσοκατεσταλμένους, σε όσους έχουν ηπατική ανεπάρκεια.

Τα γαλάζια στελέχη κάνουν εκτός σειράς το εμβόλιο γιατί θεωρούν το κράτος δικό τους λάφυρο. Εδώ και ένα χρόνο γνωρίζαμε όλοι ότι το εμβόλιο κάποια στιγμή θα έρθει. Το επιτελικό κράτος της ΝΔ δεν έκανε απολύτως τίποτα για όλους αυτούς τους πολίτες, οι οποίοι, εκτός από το νόσημά τους, έχουν να αντιμετωπίσουν την άγρια κυβερνητική αναλγησία.

Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν στην Ελλάδα επί διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη χώρα που δεν έχει βρεθεί και αναζητείται επειγόντως εμβόλιο κατά της κοινωνικής αναισθησίας, της αμετροέπειας και της πολιτικής γαϊδουριάς.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός οφείλει να βρει άμεσα τον τρόπο και να βάλει έναν φραγμό στα «γαλάζια παλιόπαιδα, τ’ ατίθασα», που εμβολιάζονται συστηματικά παραβιάζοντας τη σειρά. Εκτός εάν αυτή είναι η κεντρική - τεθλασμένη γραμμή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v