Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύβει άλλο τον Στ. Πέτσα

Η σημερινή δυσάρεστη για την Ν.Δ. συνεδρίαση, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ που οδήγησαν στην σύσταση της Εξεταστικής, τονίζουν σε δήλωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή.

ΣΥΡΙΖΑ: Το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύβει άλλο τον Στ. Πέτσα

«Καταπέλτης για την κυβέρνηση η ομολογία του βασικού μάρτυρα της Ν.Δ. στην Εξεταστική Επιτροπή», υπογραμμίζουν σε δήλωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην επιτροπή.

Οπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, «ο επικεφαλής της εταιρίας Initiative Μιχ. Γκάλγκος η οποία μοίρασε τα χρήματα της λίστας Πέτσα στα ΜΜΕ, παραδέχθηκε το μεγάλο σκάνδαλο! Ότι χωρίς δημόσια πρόσκληση, ο κατάλογος των ΜΜΕ επελέγη αποκλειστικά από την Προεδρία της Κυβέρνησης, δηλ. από τον κ. Πέτσα!

«Εμείς προτείναμε τεχνοκρατικά και η Αναθέτουσα Αρχή (δηλ. η Προεδρία της Κυβέρνησης) ενέκρινε και αποφάσιζε», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε ακόμη ότι υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ της εταιρίας Initiative και της Κυβέρνησης, υλικό το οποίο ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την αρχή και ακόμη δεν έχει προσκομισθεί.

Ο μάρτυρας αποκάλυψε επίσης όλες τις διαδικασίες λογοκρισίας και αποκλεισμού, των ΜΜΕ που δεν ήταν αρεστά στην κυβέρνηση.

Η σημερινή δυσάρεστη για την Ν.Δ. συνεδρίαση, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που οδήγησαν στην σύσταση της Εξεταστικής.

Ως εκ τούτου το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύβει άλλο τον Στ. Πέτσα», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v