Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Ο επικεφαλής της Initiative παραδέχτηκε το σκάνδαλο της «λίστας Πέτσα»

«Εμείς προτείναμε τεχνοκρατικά και η Αναθέτουσα Αρχή (δηλ. η Προεδρία της Κυβέρνησης) ενέκρινε και αποφάσιζε», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Ο επικεφαλής της Initiative παραδέχτηκε το σκάνδαλο της «λίστας Πέτσα»

«Καταπέλτης για την κυβέρνηση η ομολογία του βασικού μάρτυρα της Ν.Δ. στην Εξεταστική Επιτροπή», υποστηρίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Επιτροπή.

«Ο επικεφαλής της εταιρείας Initiative Μιχ. Γκάλγκος, η οποία μοίρασε τα χρήματα της λίστας Πέτσα στα ΜΜΕ, παραδέχθηκε το μεγάλο σκάνδαλο! Ότι χωρίς δημόσια πρόσκληση, ο κατάλογος των ΜΜΕ επελέγη αποκλειστικά από την Προεδρία της Κυβέρνησης, δηλ. από τον κ. Πέτσα!

"Εμείς προτείναμε τεχνοκρατικά και η Αναθέτουσα Αρχή (δηλ. η Προεδρία της Κυβέρνησης) ενέκρινε και αποφάσιζε", είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, ο οποίος κατέθεσε ακόμη ότι υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ της εταιρείας Initiative και της Κυβέρνησης, υλικό το οποίο ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την αρχή και ακόμη δεν έχει προσκομισθεί.

Ο μάρτυρας αποκάλυψε επίσης όλες τις διαδικασίες λογοκρισίας και αποκλεισμού των ΜΜΕ που δεν ήταν αρεστά στην κυβέρνηση. Η σημερινή δυσάρεστη για τη Ν.Δ. συνεδρίαση, επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που οδήγησαν στη σύσταση της Εξεταστικής. Ως εκ τούτου, το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύβει άλλο τον Στ. Πέτσα», καταλήγουν.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v