Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξενογιαννακοπούλου: Ανεπαρκής η δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού

«Μόνη λύση σήμερα είναι η πολιτική αλλαγή, για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, για την κατάργηση της εργασιακής ζούγκλας του κ. Μητσοτάκη και για ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας σε ενέργεια και προϊόντα», σημειώνει.

Ξενογιαννακοπούλου: Ανεπαρκής η δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού

«Οι εξαγγελίες πανικού του κ. Μητσοτάκη, για να συγκρατήσει την οργή των πολιτών και την κατάρρευσή του, πέφτουν στο κενό», τονίζει σε on camera δήλωσή της η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Τώρα που επιβεβαιώνεται ότι η ακρίβεια, που σαρώνει τα νοικοκυριά, δεν είναι παροδικό φαινόμενο, όπως έλεγε τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης, και 13 μέρες μετά τον εμπαιγμό της αύξησης του κατώτατου μισθού κατά 2%, ανακοίνωσε ανεπαρκή νέα αύξηση από τον Μάιο», σημειώνει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Μόνη λύση σήμερα είναι η πολιτική αλλαγή, για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, για την κατάργηση της εργασιακής ζούγκλας του κ. Μητσοτάκη και για ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας σε ενέργεια και προϊόντα», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v