Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Yahoo θα απορρίψει την προσφορά Microsoft (upd)

Αρνητική απάντηση αναμένεται να δώσει η Yahoo στην πρόταση για την εξαγορά της από την Microsoft. Παράλληλα, σύμφωνα με τους βρετανικούς ”Times”, δεν αποκλείει συγχώνευση με AOL.

H Yahoo θα απορρίψει την προσφορά Microsoft (upd)
Αρνητική απάντηση αναμένεται να δώσει η Yahoo στην πρόταση για την εξαγορά της από την Microsoft, σύμφωνα με πηγή την οποία επικαλούνται οι ”Financial Times”.

Όπως αναφέρεται, η Yahoo αναμένεται να αποστείλει επιστολή προς την Microsoft σήμερα, Δευτέρα, η οποία θα περιέχει λεπτομερώς την θέση της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των ανησυχιών ότι μια εξαγορά θα μπορούσε να απορριφθεί από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

Η Microsoft από την πλευρά της ετοιμάζεται να φέρει απ’ ευθείας στους μετόχους της εταιρείας της Silicon Valley την πρότασή της.

Σύμφωνα, δε, με δημοσίευμα των ”Times” η Yahoo!, εξετάζει το ενδεχόμενο επανέναρξης των συνομιλιών για συγχώνευση με την AOL, ως μία ακόμη ενέργεια η οποία θα ενισχύσει τη θέση της έναντι της Microsoft.

Η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές, σημειώνει, επίσης, ότι η Yahoo!, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο συγχώνευσης είτε με την Google είτε με την Disney.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v