Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΗBO προσέφερε $250.000 στους χάκερ του Game of Thrones

Η εταιρεία παραγωγής ζήτησε από τους χάκερ μεγαλύτερη διορία για την καταβολή των $6 εκατ. που ζητούσαν, σύμφωνα με email που έχει δει το Reuters.

Η ΗBO προσέφερε $250.000 στους χάκερ του Game of Thrones

Η HBO της Time Warner πρόσφερε τον περασμένο μήνα 250.000 δολάρια στους χάκερ που υπέκλεψαν στοιχεία από την εταιρεία, ζητώντας τους να παρατείνουν τη διορία για την καταβολή των 6 εκατ. δολαρίων σε λύτρα, σύμφωνα με email που έχει δει το Reuters.

«Έχετε το πλεονέκτημα ότι μας ξαφνιάσατε» ανέφερε μέλος της τεχνολογικής ομάδας της HBO σε email με ημερομηνία 17 Ιουλίου. «Στο πνεύμα της επαγγελματικής συνεργασίας, σας ζητάμε να παρατείνετε αυτή τη διορία κατά μια εβδομάδα» σημειώνεται στο email.

To μήνυμα ανέφερε πως η HBO είναι πρόθυμη να κάνει την πληρωμή ως «ένδειξη καλής πίστης», αλλά χρειαζόταν χρόνο για να χρηματοδοτήσει έναν λογαριασμό για την πραγματοποίηση πληρωμών σε bitcoin.

Το email δεν κατάφερε να επιτύχει το στόχο του, καθώς λίγες ημέρες αφότου το έστειλε η HBO, οι χάκερ δημοσίευσαν κάποιο από το υλικό που είχαν υποκλέψει, μεταξύ των οποίων και λεπτομέρειες για επερχόμενο επεισόδιο του «Game of Thrones».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v