Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Deutsche Bank: Πληροφορίες για τον Μάικλ Φλιν ζήτησαν οι αμερικάνικες αρχές

Πληροφορίες για συναλλαγές που θα μπορούσαν να συνδέονται με τον Μάικλ Φλιν κλήθηκε να δώσει στις αμερικάνικες αρχές η Deutsche Bank.

Deutsche Bank: Πληροφορίες για τον Μάικλ Φλιν ζήτησαν οι αμερικάνικες αρχές

Η Deutsche Bank δέχθηκε αίτημα από τις αμερικάνικες κυβερνητικής αρχές να δώσει πληροφορίες για συναλλαγές που θα μπορούσαν να συνδέονται με τον Μάικλ Φλιν, τον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας, μεταδίδει η Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αμερικάνικης εφημερίδας, η γερμανική τράπεζα κλήθηκε να προσφέρει πληροφορίες και για οντότητες που συνδέονται με τον Φλιν.

Το αίτημα των αρχών στη γερμανική τράπεζα εντάσσεται στο πλαίσιο της έρευνας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικάνικες εκλογές το 2016.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φλιν, ομολόγησε στις αρχές Δεκεμβρίου ότι είπε ψέματα στο FBI για τη συζήτηση που είχε με Ρώσο πρέσβη τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Ο 58χρονος Φλιν αναγκάστηκε να παραιτηθεί πριν ακόμα περάσει ένας μήνας από την ανάληψη των καθηκόντων του. Ο Λευκός Οίκος είχε λάβει προειδοποίηση από το υπουργείο Δικαιοσύνης πως ο κ. Φλιν μπορεί να είναι ευάλωτος σε εκβιασμούς, επειδή δεν είχαν αποκαλυφθεί οι επαφές του με τους Ρώσους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v