Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Παρίσι αναμένει 10.000 θέσεις εργασίας από το Λονδίνο

To χρηματοοικονομικό λόμπι της γαλλικής πρωτεύουσας εκτιμά ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η μετακίνηση 3.500 θέσεων εργασίας από το Λονδίνο στο Παρίσι, εξαιτίας του Brexit.

Το Παρίσι αναμένει 10.000 θέσεις εργασίας από το Λονδίνο

Η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να προσθέσει επιπλέον 10.000 νέες θέσεις εργασίας στο Παρίσι, σύμφωνα με τον επικεφαλής του χρηματοοικονομικού λόμπι της γαλλικής πρωτεύουσας.

Το Paris Europlace υποστηρίζει ότι ήδη έχει δρομολογηθεί η μετακίνηση 3.500 θέσεων εργασίας από το Λονδίνο στο Παρίσι, εξαιτίας του Brexit.

«Είμαστε στο σωστό δρόμο όσον αφορά τις μετακινήσεις θέσεων εργασίας» δήλωσε ο πρόεδρος του λόμπι, Gerard Mestrallet. «Είναι μια μακρά κούρσα και θα έρθουν και άλλα, οπότε είμαστε σχετικά αισιόδοξοι» σημείωσε ο ίδιος σε συνέντευξη στου στο Bloomberg.

«H τρέχουσα κατάσταση αυξάνει την πιθανότητα να μην έχουμε συμφωνία το Μάρτιο του 2019» τόνισε ο ίδιος, αναφερόμενος στην κρίση που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι στη Βρετανία, μετά τις παραιτήσεις υπουργών.

Σύμφωνα με τον κ. Μestrallet, η διαμάχη στο εσωτερικό της βρετανικής κυβέρνησης έχει αυξήσει και τις πιθανότητες για σκληρό Brexit

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v