Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mozaik: Νέα ιστοσελίδα για την εταιρία διαχείρισης πλοίων Thenamaris

Η εταιρεία Thenamaris ανέθεσε στη Mozaik τη δημιουργία μια καινούργιας πρωτοποριακής ιστοσελίδας που να ανταποκρίνεται στην εικόνα του σήμερα.

Mozaik: Νέα ιστοσελίδα για την εταιρία διαχείρισης πλοίων Thenamaris

Η Thenamaris ιδρύθηκε το 1970 με όραμα την υψηλών προτύπων διαχείριση πλοίων και σεβασμό στους ανθρώπους της, στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Με συνεχή προσπάθεια, αύξηση στόλου και επέκταση δικτύου, η Thenamaris κατάφερε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ιστοσελίδα, όμως, της Thenamaris δεν ανταποκρινόταν πλέον στον ηγετικό χαρακτήρα της εταιρίας και έτσι η Thenamaris ανέθεσε στη Mozaik τη δημιουργία μια καινούργιας πρωτοποριακής ιστοσελίδας που να ανταποκρίνεται στην εικόνα του σήμερα. 

Με κατευθυντήρια γραμμή το “less is more”, η Mozaik επέλεξε να υιοθετήσει ένα λιτό αλλά περιεκτικό τυπογραφικό κάναβο, μια σαφή και ξεκάθαρη ιεραρχική διάταξη και αναφορές σε ναυτικά στοιχεία διάχυτα σε όλη την ιστοσελίδα ώστε να ανακλάται το ναυτικό υπόβαθρο της εταιρίας.

Η νέα ιστοσελίδα χρησιμοποιεί διακριτικά animations που διευκολύνουν την πλοήγηση του χρήστη. Η αποτύπωση του μενού καθώς και οι απεικονίσεις στατιστικών στοιχείων στην αρχική σελίδα δίνουν στους χρήστες μια άμεση και σαφή αίσθηση του ηγετικού προσανατολισμού της εταιρίας.

Η δομή του μενού της ιστοσελίδας, η αρχιτεκτονική και το περιεχόμενο των σελίδων δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους βασικούς πυλώνες που καθιστούν τη Thenamaris μια πρότυπη εταιρία διαχείρισης πλοίων και να βρουν τις πληροφορίες που επιθυμούν σχετικά με την ιστορία της εταιρίας, τις υπηρεσίες της και το στόλο υπό διαχείριση, αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Μεγάλη έμφαση δόθηκε επίσης σε ιστορίες εργαζομένων και σε άρθρα που αφορούν στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v