Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: Δεν παραιτείται ο υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Γκόουβ

Πιστεύει ότι είναι σημαντικό να συνεχίσει την εργασία του με τους συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο για να διασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα για τη χώρα του, σημειώνει πηγή από το περιβάλλον του.

Βρετανία: Δεν παραιτείται ο υπουργός Περιβάλλοντος Μάικλ Γκόουβ

Ο υπέρμαχος του Brexit Μάικλ Γκόουβ δεν θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση της βρετανίδας πρωθυπουργού και θα παραμείνει υπουργός Περιβάλλοντος, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Είχαν προηγηθεί φήμες που τον ήθελαν εκτός, μετά τις χθεσινές παραιτήσεις τεσσάρων υπουργών.

«Ο Μάικλ μένει στο υπουργείο Περιβάλλοντος», σημειώνει πηγή που είναι στο περιβάλλον του στους Times. «Πιστεύει ότι είναι σημαντικό να συνεχίσει την εργασία του με τους συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο για να διασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα για τη χώρα του», αναμεταδίδει το Reuters.

Νωρίτερα η βρετανίδα πρωθυπουργός ερωτηθείσα αν του πρότεινε τη θέση στο υπουργείο που είναι αρμόδιο για το Brexit, αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας ότι δεν συζητάει για το υπουργικό. 

Τόνισε πάντως ότι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο Περιβάλλοντος και ιδιαίτερα στον τομέα της αλιείας. Στην ερώτηση εάν είχε μιλήσει μαζί του για το μέλλον του στο υπουργικό, απάντησε ότι είχε μία «πολύ καλή συζήτηση μαζί του χθες». 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v