Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ερντογάν για Κίτρινα Γιλέκα: Η Ευρώπη έπεσε στις παγίδες της

«Τα τείχη ασφαλείας και ευημερίας που τόσο προστατεύουν έχουν αρχίσει να ταρακουνιούνται όχι από μετανάστες ή μουσουλμάνους, αλλά από τους δικούς τους πολίτες», υπογράμμισε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ερντογάν για Κίτρινα Γιλέκα: Η Ευρώπη έπεσε στις παγίδες της

Με το βλέμμα στις διαδηλώσεις των Κίτρινων Γιλέκων στη Γαλλία, ο Τούρκος Πρόεδρος σημείωσε ότι η ασφάλεια και η ευημερία της Ευρώπης δεν διαταράσσονται από τους μουσουλμάνους ή τους μετανάστες, αλλά από τον ίδιο τον ευρωπαϊκό λαό.

«Τα τείχη ασφαλείας και ευημερίας που τόσο προστατεύουν έχουν αρχίσει να ταρακουνιούνται όχι από μετανάστες ή μουσουλμάνους, αλλά από τους δικούς τους πολίτες», υπογράμμισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη. 

Οπως μεταδίδει το Anadolu, o Eρντογάν είπε ότι αυτοί που τροφοδότησαν το αντιμεταναστευτικό κλίμα και την ισλαμοφοβία, για χάρη του πολιτικού λαϊκισμού, πέφτουν τώρα στις δικές τους παγίδες.

Οι σκηνές με τους διαδηλωτές των Κίτρινων Γιλέκων δείχνουν ότι η Ευρώπη έχει αποτύχει στη Δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία, σημείωσε, προσθέτοντας ότι αντιτίθεται τόσο στο χάος που προκαλούν οι διαδηλωτές όσο και στη δυσανάλογη δύναμη που ασκείται εναντίον τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v