Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΕΕ τράβηξε χειρόφρενο στις πωλήσεις αυτοκινήτων το Νοέμβριο

Στις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, η Volkswagen είχε τη μεγαλύτερη πτώση -11% χαμηλότερα- ενώ η ζήτηση για BMW υποχώρησε 2,8%. Οι πωλήσεις της Daimler ενισχύθηκαν 3,3%.

Η ΕΕ τράβηξε χειρόφρενο στις πωλήσεις αυτοκινήτων το Νοέμβριο

Υποχώρησαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή Ενωση το Νοέμβριο, σημειώνοντας τρίτο συνεχόμενο μήνα απωλειών, καθώς η ζήτηση συνέχισε να μειώνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές.

Οι νέες ταξινομήσεις σημείωσαν πτώση κατά 8% στην ΕΕ σε σύγκριση σε σύγκριση με πέρυσι, στα 1,12 εκατ. οχήματα, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων.

Οπως μεταδίδει το MarketWatch, οι πωλήσεις αυτοκινήτων έκαναν άλμα τον Αύγουστο, ενόψει εισαγωγής νέων προτύπων όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων τον Σεπτέμβριο, με την κίνηση αυτή να οδηγεί σε μειωμένη ζήτηση τους επόμενους μήνες.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες έκαναν μεγάλες εκπτώσεις για να πουλήσουν τα αυτοκίνητα που δεν πληρούσαν τους νέους κανόνες.

Στις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες, η Volkswagen είχε τη μεγαλύτερη πτώση το Νοέμβριο, με τις πωλήσεις 11% χαμηλότερα, ενώ η ζήτηση για BMW υποχώρησε 2,8%. Οι πωλήσεις της Daimler ενισχύθηκαν 3,3%.

Οι πωλήσεις της Fiat Chrysler σημείωσαν αρνητική κίνηση κατά 8%, ενώ κατά 16% της Renault και κατά 5,8% της Peugeot

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v