Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κομισιόν: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Ιταλία για τον προϋπολογισμό

«Η Κομισιόν θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα στη βάση του αποτελέσματος αυτού του συνεχιζόμενου διαλόγου», σημείωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Κομισιόν: Συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Ιταλία για τον προϋπολογισμό

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξακολουθεί να συζητά με την Ιταλική κυβέρνηση για τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν, χωρίς όμως να αποσαφηνίζει αν οι μικρές αλλαγές που αποφάσισε πρόσφατα η Ρώμη αρκούν για να αποτραπεί η έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας κατά της Ιταλίας.

«Ο διάλογος συνεχίζεται μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ιταλίας αναφορικά με το σχέδιο προϋπολογισμού της για το 2019» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, όπως μεταδίδει το Reuters.

Νωρίτερα σήμερα, εκπρόσωπος της Λέγκας είχε δηλώσει πως ο ιταλικός κυβερνητικός συνασπισμός συμφώνησε χθες το βράδυ «τους αριθμούς και το περιεχόμενο» του αναθεωρημένου προϋπολογισμού, χωρίς όμως να δίνονται λεπτομέρειες.

«Η Κομισιόν θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα στη βάση του αποτελέσματος αυτού του συνεχιζόμενου διαλόγου», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v