Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τραμπ σε Δημοκρατικούς: Ψηφίστε «ναι» στο τείχος με το Μεξικό

Την ψήφο των Δημοκρατικών για να χτίσει το τείχος στα σύνορα του Μεξικό ζήτησε μέσω Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Τραμπ σε Δημοκρατικούς: Ψηφίστε «ναι» στο τείχος με το Μεξικό

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απηύθυνε έκκληση τη Δευτέρα στους Δημοκρατικούς να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την ασφάλεια των συνόρων και την κατασκευή του τείχους.

«Ψηφίσατε ναι το 2006 και το 2013. Ένα ακόμα ναι, αλλά με εμένα στην κυβέρνηση, θα το χτίσω και γρήγορα!» τόνισε ο κ. Τραμπ.

«Λένε ότι είναι παλιά τεχνολογία – αλλά το ίδιο είναι και ο τροχός. Λένε ότι είναι ανήθικο – αλλά είναι πολύ πιο ανήθικο να πεθαίνουν άνθρωποι!» υπογράμμισε.

O ίδιος ανέφερε σε διαφορετική ανάρτηση του πως εάν οποιοσδήποτε άλλος έκανε αυτό που έκανε εκείνος στη Συρία, θα γινόταν εθνικός ήρωας.

«O ISIS έχει κατά κύριο λόγο φύγει, σιγά-σιγά στέλνουμε τα στρατεύματα μας στην πατρίδα, για να είναι με τις οικογένειές τους, ενώ την ίδια ώρα πολεμάμε τα απομεινάρια του ISIS...», σημείωσε στο Twitter ο Αμερικανός Πρόεδρος, όσον αφορά τις κινήσεις του στην περιοχή και την απόφαση του να αποχωρήσουν οι αμερικανικές δυνάμεις από τη Συρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v