Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο σπίτι του αναρρώνει ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά το τροχαίο

Ενώ οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου, στο οποίο βρισκόταν και ένα μωρό, χρειάστηκε να δεχθούν ιατρική βοήθεια για μικροτραυματισμούς που είχαν –η οδηγός και μία ακόμη γυναίκα που ήταν μαζί της- ο Φίλιππος δεν τραυματίστηκε.

Στο σπίτι του αναρρώνει ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά το τροχαίο

Αναρρώνει από το τροχαίο δυστύχημα που είχε ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, στα 93 του, βρίσκεται στην οικία του ζεύγους στην ανατολική Αγγλία, μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του από το τρακάρισμα που είχε με άλλο όχημα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Φίλιππος ήταν στο τιμόνι του Land Rover, όταν αυτό συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο κοντά στην ιδιωτική οικία της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριγχαμ στην περιοχή Νόρφολκ, σύμφωνα με το Μπάκιγχαμ.

Ενώ οι επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου, στο οποίο βρισκόταν και ένα μωρό, χρειάστηκε να δεχθούν ιατρική βοήθεια για μικροτραυματισμούς που είχαν –η οδηγός και μία ακόμη γυναίκα που ήταν μαζί της- ο Φίλιππος δεν τραυματίστηκε, αν και ταράχθηκε.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι το ατύχημα συνέβη καθώς ο Φίλιππος έβγαινε από ένα δρόμο σε έναν άλλον κεντρικό, με τις εικόνες από την περιοχή να δείχνουν ότι το αυτοκίνητό του ανατράπηκε στην άκρη του δρόμου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v