Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Κόβει» τη σύσταση για τις μετοχές σε «neutral» η Credit Suisse

«Προστατεύουμε κάποια από τα ισχυρά κέρδη που καταγράφτηκαν τον Ιανουάριο και δημιουργούμε περιθώριο για νέες ευκαιρίες», αναφέρει σχετικά ο επικεφαλής επενδύσεων της τράπεζας, Michael Strobaek.

«Κόβει» τη σύσταση για τις μετοχές σε «neutral» η Credit Suisse

Σε neutral από overweight υποβαθμίζει τη σύσταση για τις παγκόσμιες μετοχές η Credit Suisse, τονίζοντας ότι μια σειρά από βραχυπρόθεσμα ρίσκα, μεταξύ των οποίων και ενδεχόμενη μεταβλητότητα λόγω και των εμπορικών διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Κίνας αλλά και των πολιτικών εντάσεων στην Ευρώπη, θέτουν σε κίνδυνο τα κέρδη στις αγορές.

«Προστατεύουμε κάποια από τα ισχυρά κέρδη που καταγράφτηκαν τον Ιανουάριο και δημιουργούμε περιθώριο για νέες ευκαιρίες», αναφέρει σχετικά ο επικεφαλής επενδύσεων της τράπεζας Michael Strobaek. 

«Ενώ συνεχίζουμε να αναμένουμε ελκυστικές συνολικές αποδόσεις από τις μετοχές φέτος, αναγνωρίζουμε συγκεκριμένα και αυξανόμενα βραχυπρόθεσμα ρίσκα», ανέφερε σήμερα ο κ. Strobaek σε mail προς τους πελάτες της τράπεζας. 

Επίσης, σημείωσε ότι το ράλι στις αγορές μέχρι στιγμής στο έτος οφείλεται σε επανεκτίμηση των μετοχικών αποτιμήσεων και όχι σε βελτίωση των προοπτικών κερδοφορίας των εταιρειών.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v