Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τον Νοέμβριο η νέα υπηρεσία streaming της Disney

Η δημοφιλής εταιρεία προσδοκά ότι θα έχει 60-90 εκατ. συνδρομητές μέχρι το έτος χρήσης του 2024. Εκτός από το Disney+, θα προσφέρει και το ESPN+, υπηρεσία συνεχούς ροής αθλητικών, όπως και το Hulu, ως ξεχωριστές πλατφόρμες.

Τον Νοέμβριο η νέα υπηρεσία streaming της Disney

Τα φιλόδοξα σχέδιά της για υπηρεσία streaming που θα κοστίζει τη μισή τιμή από αυτή του Netflix, παρουσίασε η Walt Disney.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, με 70 χρόνια ιστορίας και με κλασικούς χαρακτήρες όπως η Μαίρη Πόππινς, η νέα υπηρεσία Disney+ θα έχει δημοφιλείς ταινίες και εκπομπές, με κόστος 7 δολαρίων τον μήνα ή λιγότερο από 6 δολάρια στην ετήσια συνδρομή, σε σύγκριση με τα $13 της στάνταρ συνδρομής του Netflix.

Η υπηρεσία, που δεν θα έχει διαφημίσεις, θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και παγκοσμίως στα επόμενα χρόνια. Η Disney δεσμεύτηκε να επενδύσει περισσότερο από 1 δισ. δολάρια το έτος χρήσης του 2020 για την παραγωγή εκπομπών, με στόχο να προσελκύσει συνδρομές.

Η δημοφιλής εταιρεία προσδοκά ότι θα έχει 60-90 εκατ. συνδρομητές μέχρι το έτος χρήσης του 2024.

Η Disney+ έχει στόχο να ομαδοποιήσει τις δημοφιλείς παραγωγές της σε πέντε κατηγορίες: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic.

Εκτός από το Disney+ που θα απευθύνεται σε οικογένειες, θα προσφέρει και το ESPN+, υπηρεσία συνεχούς ροής αθλητικών, όπως και το Hulu, ως ξεχωριστές πλατφόρμες. Πιθανότατα θα προσφέρει και τις τρεις υπηρεσίες, με έκπτωση.

Η Disney αναμένει ότι η Disney+ θα είναι κερδοφόρα μέχρι το έτος χρήσης 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v