Εκρηξη σε παρκαρισμένο Model S της Tesla στη Σανγκάη

To βίντεο δείχνει να βγάζει καπνό το όχημα και μέσα σε δευτερόλεπτα να τυλίγεται στις φλόγες και να καταστρέφει ακόμη τρία αυτοκίνητα. Δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία στέλνει ομάδα ειδικών στην Κίνα.

Εκρηξη σε παρκαρισμένο Model S της Tesla στη Σανγκάη

H αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι έχει στείλει μία ομάδα στην Κίνα για να διερευνήσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει ένα παρκαρισμένο Model S της εταιρείας να τυλίγεται στις φλόγες.

Όπως μεταδίδει το Reuters, το γεγονός φαίνεται να έχει συμβεί το απόγευμα της Κυριακής, ενώ διαμοιράστηκε στο Weibo, αντίστοιχο του Twitter στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει να βγάζει καπνό το όχημα και μέσα σε δευτερόλεπτα να τυλίγεται στις φλόγες και να καταστρέφει ακόμη τρία αυτοκίνητα.

Το Reuters δεν έχει επιβεβαιώσει πού έγινε το συμβάν, αλλά χρήστες του Weibo υποστηρίζουν ότι έγινε στη Σανγκάη. Η αιτία της έκρηξης δεν έχει διαπιστωθεί από τα βίντεο.

«Στέλνουμε αμέσως μία ομάδα ενώ υποστηρίζουμε τις τοπικές Αρχές όσον αφορά τη διαπίστωση των γεγονότων. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, δεν έχει τραυματιστεί κανείς», σημείωσε η Tesla σε δήλωσή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v