Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από τις $6.000 «σκαρφάλωσε» το bitcoin

Αγγιξε τις $6.076,65 φτάνοντας στο υψηλότερο σημείο από τις 15 Νοεμβρίου, με στήριξη από το αυξημένο ενδιαφέρον που δείχνουν επενδυτικοί οργανισμοί.

Πάνω από τις $6.000 «σκαρφάλωσε» το bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως, το bitcoin, ξεπέρασε τις 6.000 δολάρια την Πέμπτη, φτάνοντας στο πιο υψηλό σημείο των τελευταίων έξι μηνών.

Το κρυπτονόμισμα έχει ακολουθήσει «τρελή» πορεία από τον Δεκέμβριο του 2017, όταν είχε φτάσει στο ρεκόρ των $19.000.  Τον Δεκέμβριο του 2018 «βούτηξε» στο χαμηλό των $3.100 και από τότε σημειώνει μικρή ανάκαμψη.

Την Πέμπτη, άγγιξε τις $6.076,65 –το υψηλότερο επίπεδο από τις 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το CoinDesk.

Οπως μεταδίδει το CNBC, μέχρι στιγμής φέτος το bitcoin είναι 60% υψηλότερα. Η τιμή του δέχεται στήριξη από το αυξημένο ενδιαφέρον που δείχνουν επενδυτικοί οργανισμοί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v