Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: «Μπλόκο» στο Libra του Facebook επιδιώκουν οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο

Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο των ΗΠΑ θέλουν να εμποδίσουν κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook να εκδώσουν ψηφιακά νομίσματα, σύμφωνα με έγγραφο που έχει δει το Reuters.

ΗΠΑ: «Μπλόκο» στο Libra του Facebook επιδιώκουν οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Πρόταση η οποία εμποδίζει τις μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες από το να λειτουργούν ως χρηματοοικονομικά ιδρύματα που εκδίδουν ψηφιακά νομίσματα έχει κυκλοφορήσει στην επιτροπή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων, σύμφωνα με προσχέδιο που έχει δει το Reuters.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, η πρόταση προβλέπει πρόστιμο 1 εκατ. ευρώ την ημέρα για όσους παραβιάζουν τους κανόνες αυτούς.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν πέρναγε από τη Βουλή όπου την πλειοψηφία έχουν οι Δημοκρατικοί, η πρόταση θα έπρεπε στη να περάσει και από τη Γερουσία, την οποία ελέγχουν οι Ρεπουμπλικάνοι.

Η πρόταση χαρακτηρίζει μια μεγάλη τεχνολογική εταιρεία ως μια εταιρεία η οποία προσφέρει υπηρεσίες ηλεκτρονικής πλατφόρμας με ετήσια έσοδα τουλάχιστον $25 δισ., φωτογραφίζοντας ουσιαστικά το Facebook.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v