Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις Βρυξέλλες σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον

Ο σύμβουλος Ντέιβιντ Φροστ έχει προκαταρκτικές συναντήσεις με σημαντικούς αξιωματούχους προκειμένου να διαβιβάσει προσωπικά το μήνυμα του πρωθυπουργού ότι το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρεί από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου όποιες κι αν είναι οι συνθήκες.

Στις Βρυξέλλες σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον για ευρωπαϊκά θέματα βρίσκεται στις Βρυξέλλες προκειμένου να διαβιβάσει το μήνυμα του Βρετανού ηγέτη ότι η χώρα θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 31 Οκτωβρίου «όποιες κι αν είναι οι συνθήκες», δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος είπε πως ο Ντέιβιντ Φροστ έχει προκαταρκτικές συναντήσεις με σημαντικούς αξιωματούχους προκειμένου να διαβιβάσει προσωπικά το μήνυμα του πρωθυπουργού ότι «το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρεί από την ΕΕ στις 31 Οκτωβρίου όποιες κι αν είναι οι συνθήκες».

«Θα εργαστούμε σθεναρά για μια συμφωνία αλλά το backstop πρέπει να καταργηθεί. Αν δεν καταφέρουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία τότε ασφαλώς θα πρέπει να φύγουμε από την ΕΕ χωρίς συμφωνία», είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τις Βρυξέλλες, ο Φροστ θα συναντηθεί με συμβούλους του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και συμβούλους του επικεφαλής διαπραγματευτή της ΕΕ για το Brexit, Μισέλ Μπαρνιέ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v