Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: Υποβαθμίζει την πρόβλεψη για την επιβατική κίνηση

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους αναμένει να έχει 157 εκατ. επιβάτες τη χρονιά που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2021, χαμηλότερα από την πρόβλεψη του Ιουλίου για 162 εκατ. Ανώτερα από τις προβλέψεις τα καθαρά κέρδη το Q2.

Ryanair: Υποβαθμίζει την πρόβλεψη για την επιβατική κίνηση

Την άφιξη των πρώτων Boeing 737 MAX τον Μάρτιο το νωρίτερο, δύο μήνες πιο αργά από την τελευταία της πρόβλεψη, αναμένει η Ryanair, γεγονός που πιέζει την αύξηση των επιβατών της για την επόμενη χρονιά στο πιο χαμηλό σημείο των τελευταίων ετών.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους αναμένει να έχει 157 εκατ. επιβάτες τη χρονιά που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2021, χαμηλότερα από την πρόβλεψη του Ιουλίου για 162 εκατ.

Για τους έξι μήνες από Απρίλιο μέχρι Σεπτέμβριο, σημείωσε κέρδη μετά φόρων ύψους 1,15 δισ. ευρώ, σε ευθυγράμμιση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, υψηλότερα από την πρόβλεψη των αναλυτών για 1,08 δισ.

Τα καθαρά κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο, που περιλαμβάνει και το χρονικό διάστημα υψηλής κίνησης του καλοκαιριού, αυξήθηκαν κατά 8,2%, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Σύμφωνα με το MarketWatch, για την περίοδο που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, είχε καθαρά κέρδη 910,2 εκατ. ευρώ από 841,5 εκατ. έναν χρόνο πριν. Οι αναλυτές περίμεναν ότι θα φτάσουν στα 816,5 εκατ. σύμφωνα με τη FactSet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v