Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόρμπιν: Σήμερα πραγματοποιήθηκε η ευχή του Ντόναλντ Τραμπ

«Μία εβδομάδα πριν, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στον Νάιτζελ Φάρατζ να κάνει συμφωνία με τον Μπόρις Τζόνσον», σημείωσε ο επικεφαλής των Εργατικών. Πρόσθεσε ότι θα φεύγουν 500 εκατ. στερλίνες την εβδομάδα από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Κόρμπιν: Σήμερα πραγματοποιήθηκε η ευχή του Ντόναλντ Τραμπ

Πραγματοποιείται η ευχή του Ντόναλντ Τραμπ για συμμαχία Νάιτζελ Φάρατζ και Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε ο επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν.

Όπως μεταδίδει το Reuters, δήλωσε: «Μία εβδομάδα πριν, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στον Νάιτζελ Φάρατζ να κάνει συμφωνία με τον Μπόρις Τζόνσον. Σήμερα, η ευχή του έγινε».

Πρόσθεσε ότι «αυτή η συμμαχία με τον Τραμπ είναι θατσερισμός με αναβολικά και θα μπορούσε να στέλνει 500 εκατ. στερλίνες την εβδομάδα από το Εθνικό Σύστημα Υγείας στις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες. Πρέπει να τη σταματήσουμε».

Νωρίτερα, ο Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι το κόμμα του Brexit δεν θα διεκδικήσει καμία από τις 317 έδρες που κέρδισε το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα στις τελευταίες εκλογές. Δεν θα κατεβάσει δηλαδή υποψήφιους στις περιοχές που είχαν κερδίσει οι Τόρις.

Ο Φάρατζ σημείωσε ότι το κόμμα του θα δώσει μάχη για όλες τις άλλες έδρες που έχουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το Εργατικό Κόμμα και τα άλλα κόμματα που είναι υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v