Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βoeing: Τον Ιανουάριο βλέπει την επιστροφή των 737 MAX στους αιθέρες

Τα αεροσκάφη 737 MAX της Boeing βρίσκονται στο έδαφος από τα μέσα Μαρτίου, μετά από δύο μοιραία δυστυχήματα που κόστισαν τη ζωή 346 επιβατών. Η μετοχή της Boeing πραγματοποιεί άλμα 4,5% στα 367 δολάρια.

Βoeing: Τον Ιανουάριο βλέπει την επιστροφή των 737 MAX στους αιθέρες

Η Boeing ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως αναμένει ότι τα προσγειωμένα 737 MAX θα είναι και πάλι διαθέσιμα για εμπορικές πτήσεις τον Ιανουάριο, ενώ ανέφερε ότι είναι πιθανό να αρχίσουν και πάλι οι παραδόσεις αεροσκαφών τον Δεκέμβριο.

Η μετοχή της Boeing πραγματοποιεί άλμα 4,5% στα 367 δολάρια. 

Τα αεροσκάφη 737 MAX της Boeing βρίσκονται στο έδαφος από τα μέσα Μαρτίου, μετά από δύο μοιραία δυστυχήματα που κόστισαν τη ζωή 346 επιβατών.

Την περασμένη εβδομάδα, το Reuters μετέδωσε ότι οι ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη δεν είχαν καταφέρει να ολοκληρώσουν έλεγχο του λογισμικού των 737 MAX. Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) των ΗΠΑ πρέπει να ολοκληρώσει τον έλεγχο προτού πραγματοποιηθεί κρίσιμη δοκιμαστική πτήση.

«Αφιερώνουμε χρόνο για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις τους» ανέφερε η Boeing σε ανακοίνωση της τη Δευτέρα, προσθέτοντας ότι «επιδιώκει την έγκριση της FAA για την αναβάθμιση του λογισμικού ελέγχου πτήσης αυτό το τρίμηνο».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v