Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλκης Δαυίδ: Θα πληρώσει $58 εκατ. για σεξουαλική παρενόχληση

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν επιδικαστεί σε τέτοιου είδους υπόθεση, σύμφωνα με την εισαγγελέα. Η γυναίκα, που κινήθηκε νομικά εναντίον του, εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής στις εταιρείες του στο Λος Αντζελες.

Αλκης Δαυίδ: Θα πληρώσει $58 εκατ. για σεξουαλική παρενόχληση

Να πληρώσει 58 εκατ. δολάρια στη βοηθό του καλεί αμερικανικό δικαστήριο τον Ελληνα δισεκατομμυριούχο Αλκιβιάδη (Αλκη) Δαυίδ, καθώς πρώην εργαζόμενή του προσέφυγε εναντίον του με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Mahim Khan, που εργαζόταν στο παρελθόν για τον Αλκη Δαυίδ, γόνο της επιχειρηματικής οικογένειας Λεβέντη-Δαυίδ, στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει η Coca-Cola Hellenic Bottling Company, κέρδισε τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Ελληνας δισεκατομμυριούχος πρέπει να πληρώσει αποζημίωση ύψους 58 εκατ. δολαρίων, ενώ πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν επιδικαστεί σε τέτοιου είδους υπόθεση, σύμφωνα με την εισαγγελέα Gloria Allred.

Η Khan εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής στις εταιρείες του Δαυίδ στο Λος Αντζελες. 

Ο Δαυίδ ξεκίνησε τη δίκη αντιπροσωπεύοντας ο ίδιος τον εαυτό του, αλλά του αφαιρέθηκε το δικαίωμα μετά από επανειλημμένα ξεσπάσματά του κατά της Khan και των δικηγόρων του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v